18.000 terreurcellen in Duitsland – Sallah Abdeslam´s brief aan de pers

duitsegrens

Bedenk dat bijna heel Nederland aan Duitsland grenst

De oorlog der culturen begint in 2016. Alleen al in Duitsland bevinden zich 18.000 terreurcellen van ISIS. Als je de beelden en uitspraken mag geloven, begint zich een enorme catastrofe in Europa af te tekenen. Zoals altijd bij ieder schrijven dat op internet wordt verbreid, kunnen we het waarheidsgehalte niet controleren. Lees hieronder de vertaling van de brief:

Ik ben een ex-lid van ISIS en het was de grootste fout die ik ooit begaan heb om me te laten manipuleren en dingen te doen die ik nooit echt wilde doen. Ik ben wekenlang van plek naar plek geslopen. Totdat het me lukte de Turkse grens over te komen. Ik wil met deze mail geen vergeving, alleen maar de waarheid aan het licht brengen over de situatie die steeds slechter zal worden als er niets gedaan wordt. Ik wil ook niet naar de gevangenis voor hetgeen ik gedaan heb. Ik ben Sallah Abdeslam. Ik hoop met dit schrijven dat jullie, de pers, mijn mail zullen publiceren, want de mensen daarbuiten moeten de waarheid te weten komen en hebben het recht daarop. Misschien helpt het de aanstaande oorlog dit jaar te verhinderen. Want in 2016 zullen er in de ogen van ISIS drie wereldoorlogen uitbreken. En iedereen zal hiervan de gevolgen ondervinden. Want ISIS bezit vier atoomkoppen, drie daarvan van het type W25 en eentje van het type W89. Ik heb ze zelf gezien. Eentje is voor de VS, eentje voor Duitsland, eentje voor Frankrijk en eentje voor Rusland.

Over de aantallen van ISIS:

ISIS telt inmiddels meer dan 135.000 leden. Ongeveer 65.000 van hen bevinden zich in Syrië en bewaken deels de verborgen wapendepots, vechten aan de fronten en bezetten bepaalde controlepunten die strategisch belangrijk zijn voor de smokkel van aardolie en het verschepen van wapens.

Over de leden in Europa:

In Frankrijk bevinden zich ongeveer 2.800 terreurcellen van ISIS in de regio rondom Parijs. Courbevoie en Bobigny. In Engeland bevinden zich ongeveer 650 terreurcellen, omdat het veel moeilijker was om het land binnen te komen. Deze terreurcellen bevinden zich in Londen en Harrow en zijn deels gecamoufleerd als studenten. In Zweden bevinden zich ongeveer 1.600 terreurcellen in Stockholm, Täby, Älta en Solna. In Duitsland bevinden zich de meeste terreurcellen van ISIS; iets meer dan 18.700. Iedere dag toenemend. Er zijn 15 strategen van ISIS verdeeld over Berlijn, Frankfurt en Hamburg. Zelfs in wereldcultuursteden zoals Hildesheim, Bamberg en Lübeck zullen aanslagen gepleegd worden, vooral vanwege hun middeleeuwse historie en gebouwen. Vooral Lübeck geldt als zeer begeerd voor ministens 6 aanslagen. De binnenstad moet volledig worden ingenomen. Daarom is men van plan alle bruggen op te blazen, zodat niemand de stad meer in of uit kan. De kerken moeten ook vernietigd worden. In de stad bevinden zich veel slapende cellen van ISIS. Omdat niemand erop rekent dat een kleine stad zoals Lübeck in het middelpunt staat. Van deze landen weet ik dat er aanslagen gepleegd zullen worden en dat weet ik ook van Spanje, Italië, Rusland, Nederland, Denemarken, Finland en Noorwegen, alleen niet in welke steden en hoeveel dit er zijn. Het aantal steden in die landen kon ik niet meer bekijken en fotograferen

De aanvallen zullen zeer snel in elkaar opvolgende explosies plaatsvinden. Eerst de bruggen en daarna de kerken.

De wapens en explosieven werden maanden geleden de verschillende steden binnengesmokkeld.

Bron: https://ejbron.wordpress.com/2016/02/01/18-000-terreurcellen-in-duitsland-sallah-abdeslams-brief-aan-de-pers/