Hoe Europa de oorlog importeert!

reclamebord

In elke stad van West Europa dreigt een Gazastrook te ontstaan.In de immigrantenwijken zijn de fundamentalisten actief. Ze stellen onomwonden dat Europa moet worden overgenomen en zijn bereid daartoe geweld te gebruiken.In de Brussele gemeente Sint-Jans-Molenbeek is een kleine burgeroorlog aan de gang.Vroeger woonden hier veel Belgen maar we hebben ze allemaal weggejaagd”, zegt een Marokkaan. Deze jonge relschoppende Marokkanen zijn het “kanonenfleisch” dat wordt uitgestuurd om chaos te creëren, de opdrachtgevers zitten hoog en droog in hun moskee.Iedereen weet, ziet en hoort ervan. Behalve die uit de politiek : die ontkennen en beschouwen de aanvallen op politiecommissariaten en patrouilles als incidenten.
De Europese hoofdstad Brussel is over een generatie een tweede Constantinopel -excuseer- Istambul geworden.

Verschillende kranten in Zweden melden dat een groeiend aantal autochtonen uit Malmö wegtrekken omdat zij zich niet meer veilig voelen in hun eigen huis, in hun eigen stad. Ze voelen zich vluchteling in hun eigen land. Malmö is geen incident, het is het logische gevolg van een jarenlang proces in Europa. Wat er thans in Zweden gebeurt laat zien wat de rest van Europa te wachten staat.

De Europeanen zijn ziek. Wij hebben het medicijn. Heel Europa wordt islamitisch. Wij zullen Rome veroveren. Jullie vormen het nieuwe leger.(Turkse premier en leider van Milli Gorus, Necmettin ERBAKAN, Arnhem 2002)
Dit is gewoon een oorlog tegen ons, zonder wapens, maar veel effectiever en veel erger.

http://vanfrikschoten.nl/adam-post-archief/adam_posts/1320-Europa-capituleert-voor-de-.html