DUITSLAND IS AL GECAPITULEERD!

Net als Zweden overigens! (Lees hier)

 

Duitsland

Eerste Duitse school onder politiebewaking na aanrandingen door asielzoekers!

Steeds meer zwembaden, restaurants, clubs en discotheken sluiten deuren voor moslimmigranten – Asielinstantie Berlijn deelt dagelijks € 1,4 miljoen uit – Centrum Salzburg: ’s avonds totale anarchie door Marokkaanse bendes.

De islamitische anarchie rukt op in Duitse en Oostenrijke steden, maar niemand mag er iets tegen anderen over zeggen, laat staan voor de TV-camera’s.

Dat de massale aanrandings- en verkrachtingsgolf tijdens oud-en-nieuw bepaald geen incident was blijkt opnieuw nu de eerste Duitse school onder politiebewaking moet worden gesteld nadat talrijke schoolmeisjes door asielzoekers werden aangerand. Ondertussen sluit het ene na het andere zwembad in Duitsland zijn deuren voor moslimmigranten, omdat ze bijvoorbeeld tussen de andere gasten hun behoefte doen in het water, er zichzelf bevredigen en vrouwen en meisjes in zwemkleding betasten. Ook clubs, discotheken en restaurants weigeren om migranten toe te laten omdat ze vrouwen aanranden en proberen te verkrachten.

Op de MBO in Hamburg-Wilhelmsburg zitten zo’n 2000 leerlingen, voornamelijk meisjes, die daar leren voor een vak in de gezondheidszorg of tandheelkunde. Tal van meisjes zeggen al vaak door individuele of groepen asielzoekers te zijn lastig gevallen of aangerand als ze naar school of naar het station liepen. De politie heeft het over ‘slechts’ 8 gevallen, maar volgens getuigen en slachtoffers is dat slechts het topje van de ijsberg.

De daders? Daar kunnen we wederom kort over zijn: die spraken niet of nauwelijks Duits en kwamen vrijwel zonder uitzondering uit het Midden Oosten of Noord Afrika. Zo’n 1400 van hen verblijven in een naburige AZC. De politie heeft inmiddels besloten om de school en looproute van de meisjes te gaan bewaken.

Discotheken, clubs en restaurant sluiten deuren voor moslimmigranten

In Freiburg en omgeving hebben bijna alle discotheken en clubs besloten om geen of bijna geen migranten meer toe te laten nadat tal van vrouwelijke bezoekers werden aangerand of bijna werden verkracht. Asielzoekers uit Noord Afrika drongen zelfs in de vrouwentoiletten binnen. Anderen gaven Duitse bezoekers kopstoten, vielen de portiers aan of maakten zich schuldig aan tasjesroof.

Moslimmannen worden ook in steeds meer restaurants geweigerd. Dat levert hen problemen op met de eenzijdige, politiek-correcte anti-discriminatie wetgeving, maar meestal kunnen ze niet anders omdat de gewone gasten vanwege het onbeschofte en agressieve gedrag van de migranten wegblijven.

Praten over misdaadgolf migranten = op staande voet ontslag

Volgens Duitsers die berichten op onafhankelijke forums is de situatie in Berlijn en tal van andere steden volstrekt onhoudbaar geworden. Vecht- en steekpartijen, aanrandingen en verkrachtingen zijn in heel Duitsland aan de orde van de dag, maar niemand mag daar met anderen over praten. Doen burgers dit toch, dan worden ze op staande voet ontslagen.

Asielinstantie Berlijn deelt dagelijks € 1,4 miljoen uit

Een werknemer bij de asielinstanties schrijft dat er grote angst onder alle medewerkers heerst, zowel voor de migranten als voor de autoriteiten. In alleen al een deel van Berlijn krijgen 20 medewerkers dagelijks ieder € 70.000,-, bij elkaar opgeteld dus € 1,4 miljoen, dat wordt uitgedeeld aan iedere ‘vluchteling’ die er maar om komt vragen. (4)

Marokkaanse anarchie in centrum Salzburg

Ook zwembaden in Oostenrijk melden grote problemen met asielzoekers, die behalve vrouwen en meisjes zelfs kleine kleuters van 3 jaar oud aanranden. (3) In Salzburg zouden zo’n 300 Marokkanen die bij de Duitse grens werden teruggestuurd zijn aangekomen en het centrum door inbraken, steekpartijen, plunderingen en verkrachtingen zo onveilig maken, dat mannen en zelfs agenten ’s avonds na 22.00 uur niet meer bij het Centraal Station durven komen, omdat ze hun leven dan niet meer zeker zijn.

http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/01/Eerste-Duitse-school-onder-politiebewaking-na-aanrandingen-door-asielzoekers