ASIELINDUSTRIE DE KIP MET DE GOUDEN EIEREN!

Hier zakt uw broek van af! Lees waarom de asielzoekersbusiness, die ons volk miljoenen kost, anderen schatrijk maken en  men daarom geen kritiek hierop wenst!

bigbusiness

Dit is de reden waarom alle profiterende “bestuursorganen” en hun graaiende companen de invasie van gevaarlijke, verkrachtende, extremistische criminelen de hand boven hun hoofd houden!

‘Asielzoekers zijn big business, big, big business’!

Vooral het COA is de grootste geldschieter, die Sinterklaas van ons geld speelt!
3 bestuurders (5 ton), 9 externen (miljoenen), bolides (1,5 mio)

“Een geschenk uit de hemel”, noemde Hennie van der Most het contract dat hij zojuist met het COA had getekend. In ruil voor 180.000 euro per maand wordt het noodlijdende Drentse indoorpretpark annex vakantieparadijs Speelstad Oranje omgetoverd tot een bed, bad en broodvoorziening voor 1200 vluchtelingen. De selfmade ondernemer opperde dat het ontslagen personeel van de Speelstad heel goed in dienst kon worden genomen door de nieuwe huurder, bijvoorbeeld om asielzoekerskinderen te vermaken. Waarop de bevolking van het gehucht Oranje in de gordijnen hing en NRC Handelsblad droefgeestig concludeerde dat “opvang big business is geworden”.

‘Gouden’ Mercedes Benz van Albayrak
Kop op collega’s! Dat is toch al jaren niet anders? Weten we bijvoorbeeld nog hoe het zat met de oud-directeur van het COA, Nurten Albayrak? In april 2012 werd ze definitief ontslagen nadat een paar maanden eerder al aan het licht kwam dat ze een salaris ontving van dik 220.000 euro per jaar, méér dan een minister. Nog erger: ze liet zich van vluchtelingencentrum naar vluchtelingencentrum vervoeren in een Mercedes Benz E280 cdi Sedan Avantgarde mét chauffeur. Foei. Politiek Den Haag was geschokt.

1,5 miljoen euro per jaar aan autoleasecontracten.

Je zou veronderstellen dat de nieuwe directeur COA een degelijke hotelschoolopleiding achter de rug heeft, aangevuld met een cursus hopman. Niks is minder waar. Met zoiets vaags als een studie ‘onderwijskunde’ kun je – zie Goet – prima aan de bak in de ambtelijke wereld. Vóór hij bij het COA aan de slag ging was De Goet al opgeklommen tot plaatsvervangend hoofd Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst. Wat hij daar verdiende is natuurlijk privé, maar het hoofd AIVD zelf kreeg in 2011 199.663 euro. Dat is dus méér dan een minister. Plaatsvervanger Goet zal daar niet zo heel ver vanaf hebben gezeten.
Goet hield het na negen maanden trouwens al weer voor gezien bij het COA. Hij kreeg namelijk een nóg fijnere baan als Directeur-Generaal Vreemdelingenzaken aangeboden, minstens goed voor een ministerssalaris.

Lees hier de rest: http://politiek.tpo.nl/2014/12/06/het-coa-big-business-big-big-big-business/

Niet alleen huisjesverhuurders doen goede zaken. Beddengigant AVEK, busbedrijf Muninckhof, cateraar Sodexo, uitzendbureau Start People en niet te vergeten beveiligingsbedrijf Trigion go all the way laughing to the bank. Vooral dankzij de zogenaamde crisisopvang beleven zij gouden tijden.
De totaalrekening voor de crisisopvang in Kortenhoef bedroeg 113.792 euro. Oftewel 1.137, 92 per asielzoeker, dik honderd euro per dag. 12.225 euro werd uitgegeven aan dekens en bedden, 28.243 euro aan catering, de communicatieadviseur kreeg 7.875 euro en de hoofdprijs ging naar de beveiliging: 30.908 euro oftewel 100 manuren beveiliging per dag (uitgaande van 30 euro per uur).

Zo’n 700 euro per vluchteling.
In Breda werd in september 2015 het “Racketcentrum” vier dagen gebruikt voor de opvang van 196 vluchtelingen. Kosten: 142.000 euro. Oftewel zo’n 700 euro per vluchteling, dik 170 euro per dag. 23.000 euro ging op aan bedden (worden die soms weggegooid?) 34.000 euro was voor de catering, de tolken kregen 10.000 euro (80 manuur tolken per dag), de sporthal zelf vroeg 25.000 euro en de bewaking 24.000 euro (200 manuren per dag, het dubbele van Kortenhoef).

En hoezo vrijwilligers? Daar heeft het COA helemaal geen zin in! Uitzendbureau Start People levert “casemanagers” of “programmabegeleiders”, wel zo makkelijk. Beveiligingsfirma Trigion, eveneens in het bezit van een exclusief contract met COA is de grootste spekkoper. Omdat de politiek als de dood is voor boze burgers, kan de beveiliger de hoofdprijs vragen. Neem de gemeente Woudrichem. Daar werd in oktober een voormalig bankkantoor zes dagen gebruikt voor de opvang van 32 asielzoekers. Kosten: 85.000 euro, oftewel 450 euro per persoon per dag. Van het totale bedrag ging 60.000 op aan beveiliging. Nagenoeg elk asielzoeker moet een eigen bodyguard hebben gehad.

http://politiek.tpo.nl/2016/01/12/de-cijfers-het-gesleep-met-vluchtelingen-is-geldverslindend/

Begrijpt u nu die felle reacties op elke kritiek op hun (vluchtelingen)kip met de gouden eieren?