Bukken en buigen voor islam!

Nieuwjaarsvuurwerk Brussel afgelast om terreurdreiging!

vuurwerk

De vuurwerkshow en andere oudejaarsfeestelijkheden die in het centrum van Brussel zouden worden gehouden, zijn afgelast. De Brusselse burgemeester Yvan Mayeur zegt dat de beslissing woensdagavond is genomen na overleg met onder meer de minister van Binnenlandse Zaken.

Alle grote Nederlandse steden zijn door de Nationaal Coördinator Terrorisme en Veiligheid (NCTV) gewaarschuwd voor mogelijke aanslagen.

Volkskrant >>

Ja maar, ja maar, ja maar, Dickie Schoof toch, er zaten toch geen mohammedanen terroristen tussen de vluchtelingen, hoe kan dat dan?

Zo makkelijk wint de jihad van het stelletje droplullen dat momenteel de baas speelt over dit continent. En dan heeft Brussel nog wel hele strenge maatregelen genomen. Zo mag je geen glazen mee op straat nemen. Alsof proostende mensen het probleem zijn en niet de djellaba’s en bomburka’s.

Geef eens toe dat de islam het probleem is stelletje niksnutterige landverkwanselaars. Politiek correcte ontkenners van wat er speelt. Het is de islam die ons naar het leven staat. Niet het christendom, niet het Jodendom, niet het Hindoeïsme (al zijn die ook niet lekker, kastestelsel), niet het Boedhisme. Het is de islam.

http://fubar.mobi/2015/12/31/islam-in-europa-nieuwjaar-vieren-in-brussel-is-onmogelijk/