Het wordt tijd dat het volk van Europa zich verdedigt!

civilwar

Onderstaand enige quotes uit een omvangrijk, maar zeer realistisch artikel:

De politiek van de Brussel-lobby heeft Europa aan de rand van de ineenstorting gebracht en miljoenen mensen in de armoede gestort. Haar huidige “vluchtelingenpolitiek” bezit het potentieel om onze maatschappij en onze verworven welvaart te vernietigen. Is het toeval dat uitgerekend Brussel het epicentrum van de Europese terreur is? Nestelt zich de terreur alleen maar daar, of wordt hij wellicht zelfs van daaruit aangestuurd?

Willekeurig vluchtelingen en gelukzoekers opnemen en tegelijkertijd oorlog blijven voeren is geen daad van menselijkheid, maar een bewijs van idioterie. Wie vrede wil, moet oorlogen beëindigen en diegenen van de macht beroven die ze zijn begonnen en ervan profiteren.

De “vluchtelingencrisis” en de alomtegenwoordige radicaalislamitische terreur geven Brussel een eigen leger, wat een verdere beroving van de macht van de natiestaten betekent. Het lange termijn doel is het creëren van de Verenigde Staten van Europa als voorstadium naar de wereldheerschappij.

https://ejbron.wordpress.com/2015/12/25/vrolijk-kerstfeest-ook-al-is-dat-inmiddels-verboden/

RP: Het wordt hoog tijd dat wij hier wat aan gaan doen, voordat het te laat is! Lees ook deze keiharde waarheid:  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/12/Kremlin-Terroristeninvasie-naar-Europa-moet-worden-gestopt