Schending van Vrijheid van Meningsuiting: ‘Geen reacties meer onder berichten over vluchtelingen’

vrijheid

NIJMEGEN – Bezoekers van onze site stellen we graag in de gelegenheid te reageren op artikelen of op reacties van andere bezoekers. Helaas ziet De Gelderlander zich genoodzaakt om de mogelijkheid om te reageren op artikelen over vluchtelingen per direct te staken.

Lees hier verder: http://www.gelderlander.nl/regio/geen-reacties-meer-onder-berichten-over-vluchtelingen-1.5567883#.VnvszB0wKjo.facebook

Opmerking RP: Weer een staaltje van linkse dictatuur! Natuurlijk zijn er gezien de enorme asielproblemen veel kritische reacties. En daartussen zitten ook reacties die de grens van toelaatbaarheid overschrijden. Het ligt dan aan de moderator om deze al dan niet te plaatsen; dat is zijn goed recht en een kwestie van respect voor normen en waarden.

Maar het verbieden van ALLE reacties is hetzelfde als het verbieden van het Recht op (vrije)Meningsuiting! Het smoesje van ‘aanwakkeren van gevoelens van angst en haat” is sinds de “minder. minder” opmerking van Wilders al lang achterhaald!  Want niet deze opmerking heeft de gevoelens van angst en haat opgeroepen, maar de gruwelijke daden en het disrespect van de extreme moslims tegen de Europese bevolking is de oorzaak!

DENK DAAR MAAR OVER NA GELDERLANDER!