Het verraad van links

Zweden is de koploper van de Europese islamisering! Maar links betekent: elite (zelfverrijking), machtswellust en kuddementaliteit. En deze groep is in elk land ter wereld superieur en (helaas) onuitroeibaar!

Ik weet niet hoe jullie je voelen, maar van mijn kant is het kerstgevoel verdwenen, vandaag (23-12-2015) las ik in de krant dat het gerechtshof in Stockholm ervoor gekozen heeft één van de mannen vrij te spreken die een jong meisje aan een brutale groepsverkrachting hadden onderworpen. Het meisje vocht voor haar leven terwijl de mannen haar om de beurt anaal en vaginaal verkrachte, en gelijktijdig met vuistslagen in haar gezicht werd geslagen.

De mannen komen uit Noord-Afrika en bevinden zich illegaal in Zweden, en hebben door heel Europa verschillende identiteiten en leeftijd aangegeven, in de meeste gevallen ouder dan 18 jaar. Maar nu ze geconfronteerd worden met de rechtbank in Zweden beweren ze jonger dan 18 jaar te zijn. Daarom is de straf voor twee van de mannen slechts zes en negen maanden jeugddetentie. Zes en negen maanden voor een sadistische groepsverkrachting!

Een derde man is geheel vrijgesproken, omdat hij beweert jonger te zijn…

View original post 250 woorden meer