WISTEN JULLIE DAT….

asielziek

“Afgewezen asielzoekers blijken vooral kosten te maken bij ziekenhuizen, GGZ-instellingen en ABWZ-instellingen. Wanneer een rekening niet wordt betaald, kan een zorgverlener die indienen bij de overheid.
Vorig jaar declareerden zorgverleners op die manier voor een bedrag van 30,8 miljoen euro. Huisartsen, tandartsen en ziekenhuizen moesten zelf een bedrag van 6,4 miljoen euro voorschieten. Ook dit jaar zouden dergelijke bedragen zijn gedeclareerd.”

Het mag dus geen wonder zijn dat de belastingen continu verhoogd moeten worden, als je het geld gratis weg loopt te geven dan gaat het hard!

En het kan nog gekker, de regering heeft verordend dat uitgeprocedeerde asielzoekers die weigeren mee te werken aan hun uitzetting uit de opvang moeten worden gezet. De Gemeente Utrecht weigert dat, en dat niet alleen ze hebben beroep aangetekend tegen dit besluit. Dat hebben ze vervolgens verloren en zeggen nu tóch deze mensen te gaan opvangen.

RP: En velen van ons eigen volk kunnen hun  zorgverzekering niet eens meer betalen omdat deze door bovenstaande waanzin, onderhand torenhoog  is geworden…

Bron: Fenix