Meerderheid Nederlanders wil grenzen dicht!

grensned.

Een ruime meerderheid van de Nederlanders (68 procent) wil dat er weer grenscontroles worden ingevoerd binnen Schengen, blijkt uit de wekelijkse peiling van Maurice de Hond.

De PVV-aanhang is erg duidelijk: 100 procent wil dat de grenzen op slot gaan. Maar ook een meerderheid van de aanhang van coalitiepartijen VVD en PvdA zou daar volgens de peiling voor zijn. Bij de VVD gaat het om 78 procent, bij de PvdA 53 procent.

Ongeveer een op de acht Nederlanders (13 procent) is bereid om vluchtelingen in huis op te nemen, waarvan een derde dat wil ‘zolang als het nodig is’. Omgerekend geven 300.000 huishoudens aan dat ze (gemiddeld bijna twee) vluchtelingen willen opvangen. Kiezers van SP en D66 zijn daar vaker toe bereid dan VVD- en PVV-aanhang.

Grondtroepen in Syrië
CDA-leider Sybrand Buma opperde onlangs dat Nederland in Syrië grondtroepen zou kunnen inzetten om daar vluchtelingen te beschermen. Dat lijkt, volgens de peiling, ruim 60 procent van de Nederlanders een goed plan.

Bijna 40 procent vindt dat Nederland meer vluchtelingen moet opnemen dan tot nu toe is toegezegd. Onder de VVD-kiezers is dat 21 procent en onder de PvdA’ers 55 procent.

http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/meerderheid-nederlanders-wil-grenzen-dicht

RP: En NOG blijven onze onze gestoorde en suïcidale ‘bestuurders’ de grenzen wagenwijd open houden! Dat er nog zoveel kuddedieren zich achter hen scharen is alleen een teken dat indoctrinatie van zwakzinnigen vaak succesvol is!