Het leven is leuk, toch???

THE COLD HARD TRUTH!

Door: “Tistochwat”

Eigenlijk kan het leven best leuk zijn. Afgezien van ziektes en het verdriet vanwege sterfgevallen is het eigenlijk de moeite wel waard. Ja, waarom ook niet? We wonen op een schitterende planeet, de vogels zingen prachtig, de landschappen en bloemen zijn een lust voor het oog en er groeien de meest verrukkelijke vruchten op deze aarde. De medische wetenschap heeft voor veel kwaaltjes, beschadigingen en verwondingen een oplossing en allerlei technische apparatuur maakt het ons lekker makkelijk. Kortom: alle reden om elke ochtend vrolijk en levenslustig uit bed te springen.

Maar wacht, nee tóch niet… Nee, het leven ís niet leuk. Waarom dan niet? Nou, vanwege degenen die menen over ons (vanaf hier doel ik met de woorden ‘ons’ en ‘wij’ op de realisten, die inzien dat wij afstevenen op een verschrikkelijke ramp) te mogen heersen. Kijk, begrijpelijke spelregels binnen een samenleving zijn niet verkeerd – anders wordt het een rommeltje – maar de regels en wetten die ons voortdurend worden opgelegd en die steeds belachelijker en zwaarder worden, vergallen, verzieken en verpesten het leven van iedereen die verder kan kijken dan zijn neus lang is.

Het is een groot onrecht dat degenen die ons op elk gebied zo zwaar belasten in de positie verkeren om voor zichzélf een luizenleventje te creëren. Voor hén gelden er andere regels dan voor ons. Voor hen is het leuk; voor ons niet. De huidige heersers zijn zonder uitzondering arrogant, corrupt, egoïstisch, leugenachtig, megalomaan, gewetenloos, machtswellustig, crimineel en dol op geld. Dat geld halen ze onder dwang bij ons weg en hiermee bekostigen zij -naast hun eigen weelderige leventje- hun ‘socialistische’ en ‘goedmenschelijke’ hobby’s. Die hobby’s moeten er voor zorgen dat degenen onder het volk die niet zo snugger zijn – de ‘goedmenschen’- hen blijven steunen zodat de onderdrukkende ‘socialisten’ hun eigen heerlijke bestaan niet hoeven op te geven.

De ‘socialist’ wil dat ‘zijn’ burgers allemaal eenheidsworsten worden, met dezelfde denk- en handelwijze; een afwijkende mening is niet toegestaan. Allemaal dezelfde kleding dragen zou ook zomaar door hem verplicht gesteld kunnen worden. Ik denk hierbij voor de dames aan de zwarte boerka, de ‘klederdracht’ van de geïmporteerde ‘kleurrijken’ die wij tot bloedens toe moeten dulden. De ‘socialist’ beweert dat wij leven in vrijheid, maar dat is de grootste leugen aller tijden: wij zijn slaven in een afgrijselijke surrealistisch gevangenis. Wij mogen van de ‘socialist’ zelfs geen eigen wil meer hebben. De ‘socialist’ wil ONS DWINGEN iets te WILLEN, maar dat is onmogelijk! Dat kun en mág je niet van iemand eisen! En tóch gebeurt het; elke dag opnieuw.

Een ernstige bijkomstigheid is, dat de onmenselijke ‘socialist’ wordt gesteund door het merendeel van de bevolking en dat verblinde merendeel is onze grootste vijand. Dat merendeel gelooft zelfs in de favoriete leugen dat wij de planeet kunnen redden door allerlei milieubelastingen en –heffingen aan de heersers te betalen. De CO² uitstoot moet aan banden worden gelegd, er moeten veel meer windmolens komen en ga zo maar door. Over ‘zure regen’ en ‘het gat in de ozonlaag’ schijnt men zich tegenwoordig minder druk te maken. Dat probleem is zeker al opgelost door onze financiële bijdragen?

Lees hier verder:
https://ejbron.wordpress.com/2015/12/18/het-leven-is-leuk-toch/

lifesucks

RP: wie dit nog steeds niet beseft, sucks too!