ZIEHIER DE ULTIEME AUTIST/NARCIST/ONTKENNER en LEUGENAAR!

ruttte.vvd

Zoals we dat ook kennen van ‘een bepaalde groep’ ontkent hij altijd alle schuld, ook de aantoonbare.
Wat nú weer? ….. Wat krantencitaten met mijn commentaar:

Rutte: IK ZAT NIET FOUT IN DE TEEVEN-DEAL
“Premier Mark Rutte vindt niet dat hij verkeerd heeft gehandeld in de Teeven-deal, de affaire over de schikking tussen de toenmalige officier van justitie Fred Teeven en drugscrimineel Cees. H”.
Rutte vindt dat hij in dit proces alles heeft gedaan wat hij kon doen.
Dat vindt hij alleen zélf dus, hoewel hij als M.P. en dus minister van Algemene Zaken toch heus de eindverantwoordelijkheid heeft voor wat zijn kabinetsleden doen (of laten). Maar let op: hij vindt zichzelf géén ‘minister van álle zaken’. Wat een lullig en doorzichtig woordspelletje is waar alleen domme mensen in trappen.

Hij had ook ‘inbreng’ in de zaak. Zegt hij zelf.
Zijn ‘inbreng’ zou dan zijn ‘dat hij het ermee eens was’ dat oud-procureur-generaal Henk van Brummen een (minimaal) onderzoek deed zonder echt resultaat. Nou zeg, ‘mee eens’, dát is me een ‘inbreng’ !
Toen kwam de Tweede Kamer, net even wakker gelukkig, met oud ombudsman Marten Oosting op de proppen die de zaak nog eens, en nu wat beter, onderzocht.
De krant: “Oosting constateerde dat er veel mis was met de deal. Ook in de politieke afhandeling ging veel verkeerd en werd de Kamer verkeerd geïnformeerd. Minister Ivo Opstelten en staatssecretaris Fred Teeven traden af”.

Daarbij dit: Een verslag van de herinneringen van Teeven werd volgens Oosting ten onrechte niet aan de Tweede Kamer getoond. Die herinneringen gingen over het bedrag dat met de deal gemoeid was. Nieuwsuur had onthuld dat het niet om 1,2 miljoen gulden ging maar om 4,7 miljoen.
Dat verslag, door de Kamer opgevraagd, werd door Rutte afgedaan als
“een ‘kattebelletje’, persoonlijke aantekeningen van een ambtenaar”
En kattebelletjes kun je toch niet naar de Kamer sturen?…..vond hij.
Nee, dan zijn verdere ‘eigen inbreng’! :
Rutte sprak niet met Teeven over het bedrag, want dat vond hij “ongepast en onkies”, omdat het om werk in een vorige functie ging. Inbreng!?

Nog meer puberaal gelul?
Ja hoor!
Hij had zogenaamd geen tijd om het ‘kattebelletje’ te lezen.
Máárrrr, hij ‘had het wel gezien’ hoor!
Mijn hemel…….is dit een minister president?
Hij vindt ook niet dat er stiekem is gedaan met de ‘herinneringen’ van Teeven, want die gingen toch naar meneer Oosting? Maar Oosting zegt nou net dat die naar de Tweede Kamer hadden gemoeten!
Is dit pogen om de schuld af te wenden kromlullen, of is dit kromlullen?
(excusez les mots)

Maar er is hoop! Als je het geloven wilt tenminste.
Rutte zei dat het kabinet (hij verschuilt zich hiermee in de groep) “lering zal trekken” uit de conclusies van Oosting.
‘Lering trekken”? …. Ikzelf vat dit maar op als de zoveelste leugen van deze geestelijk afgedwaalde en in zijn ontwikkeling steken gebleven puber.

Frans Brassens
11 december 2015