Het gevolg van het grote stilzwijgen…

jongeren

Het is 8 uur ’s avonds, 12 november 2025. Het is niet echt koud en het regent niet.
Toch zijn de straten verlaten. Er rijden geen auto’s bussen of trams meer in de stad. De meeste huizen zijn niet verlicht en alle deuren zijn gesloten, sommige zelfs gebarricadeerd. Alle winkels en openbare gelegenheden, zoals bars en restaurants zijn met stalen hekken gesloten.

Toch zijn er groepen jongeren, donker gekleed, de meesten met bivakmutsen op die luidruchtig door de straten lopen en hier en daar stenen tegen de geparkeerde auto’s en de ramen van woningen gooien. In de verte zijn schoten te horen. Niet van de politie, want die is nergens te bekennen.

Een man, die waarschijnlijk toch de moed heeft gehad, of verplicht was zich op straat te begeven, wordt door een groep van deze jongeren aangevallen. Hij probeert ze te ontlopen door hard naar het dichtstbijzijnde politiebureau te rennen, maar daar aangekomen blijkt deze ook gesloten te zijn. Om de hoek komt een 2e groep bivakmutsen aangerend. De man kan geen kant meer op en wordt onder luid gejoel door de groepen met stokken en messen aangevallen en voor dood op de stoep achtergelaten.

Een auto die voorbijrijdt stopt even om te kijken wat er aan de hand is, maar rijdt snel weer verder. Op het nummerbord zijn Arabische tekens te zien.

Neen, dit is geen tafereel uit een Arabische stad, maar een scène die zich afspeelt in Amsterdam. En dit is overal in Nederland te zien, niet alleen in de grote steden maar ook in de dorpen, waar jaren geleden honderdduizenden ‘vluchtelingen’ zijn gevestigd.

Dit is geen nachtmerrie maar de keiharde realiteit. Europa is bezet én geïslamiseerd! De voormalige machthebbers hebben hun land inmiddels massaal verlaten en hun volk aan hun vijand overgeleverd.

Realpredictor.