Femke Halsema haalt kinderen van zwarte school

Zelf schreeuwt ze om het hardst “Tolerantie” en Multiculturele Verrijking” en net als de kinderen van onze koning, haalt ze haar kinderen met een noodgang van een ‘gemengde’ school! Lekker toch, zo mega hypocriet te mogen zijn als ‘volksvertegenwoordiger’?

femke

jullie mogen niet intolerant zijn, ik wel!

AMSTERDAM – Femke Halsema heeft haar kinderen van de zwarte school afgehaald in de Transvaalbuurt in Amsterdam-Oost. De tweeling zat op school met een groot aantal islamitische kinderen.
Ze zijn naar een andere buurtschool. Dat is beter voor hun welzijn. Kinderen zijn geen sociaal experiment.

Aanvankelijk ging de fractievoorzitter van GroenLinks er prat op dat deze scholen juist goed zijn voor de ontwikkeling van het kind. Nu stelt ze dat kinderen geen sociaal experiment zijn.

Met de moslimkinderen heeft het volgens Halsema niets te maken. Alhoewel ze in eerdere interviews liet weten dat ze als feministe moeite heeft met al die gesluierde vrouwen. Ook mochten islamitische meisjes niet bij hun spelen, als haar vriend op de kinderen paste.

“Ze zijn naar een andere buurtschool. Dat is beter voor hun welzijn. Kinderen zijn geen sociaal experiment. Over de reden wil ik niets zeggen, het gaat over de privacy van mijn kinderen,” aldus Halsema in de Telegraaf.

De kinderen gaan nu naar een kunstmagneetschool, waar veel aandacht is voor creativiteit en politiek. In een reactie laat de politica weten dat het ook hier een ‘gemengde school’ betreft. (AHA)

http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/1919414/2010/11/27/Femke-Halsema-haalt-kinderen-van-zwarte-school.dhtml