Asielzoekster heeft geen man – reden om haar te verkrachten

Voor Zweden (het grootste verkrachtingsland van Europa) is dit slechts een onbeduidend “incident”. En ja, ook allochtonen-pamperend Nederland is hard op weg om zich op de 2e plaats te zetten!

Een groep van dertig moslimmannen heeft geprobeerd zich binnen te dringen in de kamer van een asielzoekster om de vrouw voor straf te verkrachten. Omdat ze als alleenstaande vrouw zonder man “een strafbaar feit pleegt”, schrijft Allehanda.

De dramatische gebeurtenis vond afgelopen woensdag omstreeks 22:00 plaats, in een asielaccommodatie in Nora, in de gemeente Kramfors.

– Alle gevechten en bedreigingen in de asielcentrums in onze gemeente vergen veel van onze krachten. De alarmoproepen en de verhoren die met een tolk moeten plaatsvinden zijn tijdrovend, zegt politiewoordvoerder Kenneth Magnusson tegen het dagblad.

Volgens de politie zijn de mannen van mening dat de alleenstaande vrouw een strafbaar feit pleegt omdat ze zonder man in Zweden is en daarom gestraft moet worden.

De tienerzoon van de vrouw is met de dood bedreigd.

De vrouw had zich met haar zoon in haar kamer opgesloten, toen de mannen het niet lukte de deur te forceren werden er diverse bedreigingen geuit. Het personeel van de asielaccommodatie was…

View original post 26 woorden meer