Het enige waardoor islam gemoderniseerd geweest is, was het Europese kolonialisme

Perfecte beschrijving van de geschiedenis! Deze bevolkingsgroepen hebben geprofiteerd van de westerse civilisatie, maar kunnen hun geïndoctrineerde primitieve gewoontes, die gebaseerd zijn op de koran, niet loslaten en ze begrijpen nog steeds niet dat civilisatie en barbarisme nooit kunnen samengaan!

Fubar

Door: Daniel Greenfield @ the Sultan Knish blog (19 Februari, 2015). Vertaling: Fubar.

.
Net als door wiskunde en ‘The Midwest’, raken progressieven in de war door IS (ik hou het bij IS, dat heb ik hier uitgelegd, Fub). Het is niet zo moeilijk om een groep mensen te verwarren die nooit begrepen heeft dat wanneer je 18 miljard leent, je dat op een dag ook terug moet betalen.  Maar IS is wel bijzonder verwarrend voor dat deel van de bevolking wiens gehele ideologie er op gericht is om aan de ‘goede kant van de geschiedenis’ te willen staan.
.
01Opgegroeid met het geloof dat de geschiedenis zich onvermijdelijk beweegt richting de diversiteit die ze kennen uit de reclamefolders, fusion restaurants en homo-huwelijken, zo liet de Arabische Lente ze geloven dat het Midden-Oosten net zo zou worden als Europa en toen kwam IS langs en verscheurde hun Lonely Planet reisgids…

View original post 1.210 woorden meer