Europa moet de islam omarmen…

embrace-islam

Blijf kalm en omarm de islam

door: Jocelyne Cesari

De schrijfster is senior onderzoeker aan het Berkley Centrum voor Religie, Vrede en Wereldzaken van de Universiteit van Georgetown, en directrice van het programma ‘Islam in het Westen’ aan de Universiteit van Harvard!

Ik heb nog NOOIt zulke klinkklare ONZIN gelezen! Deze dame denkt dat wij, net als de meeste Gutmenschen, dezelfde islamitische ‘wishful thinking’ ideologie aanhangen!

Zij schrijft:

“In tegenstelling tot de gangbare interpretaties wordt de aantrekkingskracht van radicale anti-Westerse groeperingen zoals ISIS bij Europese moslims niet hoofdzakelijk gedreven door socio-economische achterstelling. In feite vervullen drie onderling gerelateerde factoren een belangrijkere rol.

  1. De eerste is de krachtige aanwezigheid van de salafistische versie van islam op de religieuze ideeënmarkt.
  2. De tweede factor in de radicalisatie van jonge moslims is de stijging van een discriminerend beleid ten opzichte van islamitische praktijken in Europe, inclusief het dragen van de hijab, de regulering van minaretten voor moskeeën, besnijdenis en halal voeding.
  3. Ten derde, laat het verval van alle grote ideologieën in Europa – nationalisme, communisme en liberalisme – ruimte voor nieuwe radicale opties.”

https://wijblijvenhier.nl/26440/europa-moet-islam-omarmen/

Ja hoor, al die aanslagen, massamoorden, verkrachtingen, etc. zijn de oorzaak van discriminatie! Doe me een plezier en draai het effe om…

2 citaten:

“Het omarmen van de islam is het omarmen van Jihadisme en terrorisme”
Realpredictor.

“Het merkwaardige fenomeen doet zich voor dat degenen die kritisch zijn over de islam vaak meer over de islam weten dan degenen die de islam als onschuldig omarmen.”
Paul Hekkens

RP: Wordt het niet hoog tijd dat ze in de psychatrische inrichtingen het internet-uurtje gaan beperken?