En doe het dopje even terug op de viltstift…

Oorlog in Europa? Geen probleem! Kabinet Rutte heeft genoeg elastiekjes en proppenschieters om de vijand tegen te houden!

Boiling Points

Waarde lezers,

Als u soms dacht dat hier in Nederland ook IS strijders rondwaren, dan kan ik u geruststellen. Het antwoord is namelijk: NEE. Althans, dat beweert directeur Rob van Lint van de Immigratie- en Naturalisatiedienst. Pak van uw hart, hè. Dat dacht ik ook.
Ook onze hahaha!-premier-hahaha!-Mark-hahaha!-Rutte die alles graag weg lacht, kwam met zalvende woorden. ‘Leef gewoon je leven en maak plannen. Bovendien zijn wij met meer.’ We zijn met meer, dus gebeurt er niets, aldus Rutte. Wat een geruststelling! Goh, wat zullen wij weer heerlijk van onze nachtrust gaan genieten, nu onze terechte angst is weggenomen.

Ik vernam onlangs dat er bijna 12.000 (!) illegalen zonder papieren zijn binnengekomen en daar zitten absoluut geen IS strijders tussen. Nee, hoor, want er is een heel handig formuliertje, waarop illegalen kunnen aangeven, of men terrorist is of niet. Of men een bomvest draagt of niet. Of men dood en verderf komt…

View original post 297 woorden meer