De islam, doodslaan of doodgeslagen worden, 1400 jaar agressie!

islam.iswar

Do you want this to continue another 1400 years?

Sinds de dag dat Mohammed zijn eerste openbaring kreeg, is het oorlog in de wereld. Waarom: omdat vanaf die eerste keer het voortdurend oorlog is geweest met aanhangers van de islam. Doodslaan of doodgeslagen worden, alles wat daar meer of minder over gezegd wordt, is propaganda, 1400 jaar agressie.

1400 Jaar oorlog.
Van Mekka naar halverwege Frankrijk en tot aan de poorten van Wenen. Half het Indiaas subcontinent werd (en is) onder het zwaard van de islam gebracht. Opgerukt wordt in lieve landen als Thailand en de Filipijnen, gerommeld wordt er aan de grenzen van Rusland en China. Alleen Japan lijkt wijs: geen moslim erin, en het aanhangen van de islam is strafbaar.
De bloeiende christelijke beschaving rond de middellandse zee is vernietigd en vervangen door het enige wat de islam te bieden heeft, de stinkende alles verstikkende dictatuur van een gewelddadige, barbaarse, seksistische, totalitaire en imperialistische en wat ik verder zoals nog vergeten ben, superioriteitsideologie.

Een hele welvarende cultuur, ja, de onze dus, vernietigd, en vervangen door de barre ellendigheid die voor-middeleeuwse Arabische achterlijkheid altijd brengt.

Want voor die islam was er hier al van alles.
Een beschaving die (zoals later onder Napoleon) zorgde voor beschaduwde verkeerswegen en handelsroutes. Centrale verwarming in de huizen, en het ‘geld stinkt niet’ waarmee verwezen werd naar het kwartje geheven bij de openbare toiletten. Glaskunst, organisatie en wat niet al, en wij krijgen over dit verleden slechts losgeslagen keizers voorgespeeld.
Waren die moslims geweest, dan poepten we nog steeds op de straat (gesteld dat we die hadden) zoals met de nu invallende horden nog te zien is.

De islam brengt alleen maar slechts met zich mee, écht alleen maar. En mensen die anders beweren, die moeten dat andere dan maar aangeven.

Minderheden, die hebben we in het land en laten we nu in grote getallen toe. Niet wij, maar onze zogenaamde leiders, die -hadden zij dat bij de poorten van Wenen gedaan- al lang aan de hoogste boom zouden zijn opgehangen. Die zien de bui natuurlijk ook wel hangen dus geven zich over aan wat iedere instortende staat als prioriteit heeft: ons helemaal blind stelen en de buit daar onder brengen waar ze er na hun vlucht makkelijk bij kunnen. Of wat zijn al die voor-na-tussentijdse en zomaar heffingen anders dan dat?

Want om ‘minderheden’ gaat het natuurlijk niet, de mensen die nu de poorten van Wenen al lang voorbij zijn, en Poitiers genomen hebben en Parijs opgeblazen. Wij zijn, kijk op de kaart, zie de CIA-factbooks over wie waar woont en wat is, en volslagen duidelijk is dat wij een kleine minderheid zijn op deze aarde. Alleen al iets dergelijks, een feit dus, constateren maakt je inmiddels al zowat strafbaar in dit land. Idem als je zegt dat de islam alleen maar slechts brengt, en maar één doel voor ogen heeft: onderwerping van alle anderen en al het andere. Feiten dus, gewoon feiten in de categorie als dat de aarde om de zon draait en niet andersom.

Zoals gebruikelijk zijn onze leiders al weer op de vlucht (soms komen ze nog even langs om iets kalmerends te zeggen, een premier bijvoorbeeld die meldt dat we in oorlog zijn, om daarna direct het hazenpad te kiezen, hoe verzin je het?) . Niet overigens dan nadat wij nog eens gemaand zijn onze mond te houden over wat we zien, en niets te doen als we worden aangevallen, en dat wapens, anders dan de AK-47’s van onze belagers, uit den boze zijn.

Maar ik ben geen christen, ik ben geen martelaar en de ambitie om het een of het ander te worden heb ik ook niet. Liefst had ik dat het allemaal niet gebeurd was, en dat ik nog leefde in het land van mijn jeugd, mijn Nederland, waar het vertrouwen de norm was, en de diefstal van een fiets de uitzondering. In dat land leef ik niet meer, daaraan is door het verraad van de mensen die we leerden als onze leiders te beschouwen, een einde gemaakt.

Op hen wachten om ons te redden, dat werkt niet. Men is al weg, en probeert dat met allerlei niksigheid (conferenties, tops, gesus etc) nog even voor ons te vervullen.

En dat mes in onze onderbuiken straks dat hebben we met zijn allen verdiend, want naar die onderbuiken hebben we niet willen luisteren.

Caroline
http://www.geennieuws.com/2015/11/de-islam-doodslaan-of-doodgeslagen-worden-1400-jaar-agressie/

Wilt u dat dit nog 1400 jaar zo doorgaat?