Zijn Parijse aanslagen voorbode van grootschalige terreur in Europa?

aanslag1europa

Het ziet ernaar uit dat de terroristen hun werkveld aan het verleggen zijn, namelijk vanuit het Midden-Oosten in de richting van de Westerse wereld, en dan vooral naar Europa. Het is duidelijk dat de frequentie waarmee aanslagen op Westerse doelwitten worden gericht verhoogd is het afgelopen jaar.
De werkmethode van terroristen is veranderd. Het gaat hen niet langer om iconische doelen, maar om het maken van zoveel mogelijk slachtoffers, bijvoorbeeld in restaurants en theaters.
De terroristen kiezen duidelijk de weg van de minste weerstand in combinatie met de maximale ‘opbrengst’ volgens hun doelstellingen. Dat maakt dat de terroristen niet alleen veel moeilijker pro-actief op te sporen zijn door inlichtingendiensten, maar dat ze tegelijk veel gevaarlijker zijn.

RP: JA, het is zeker een voorbode! Door de uiterst zwakke argumenten en het handhaven van de open grenzen hebben de Europese leiders laten blijken dat zij deze afschuwelijke aanslag nog steeds niet serieuis genoeg nemen en niet van plan zijn om drastische maatregelen te nemen! Het lijkt er zelfs sterk op dat zij dit verwacht hadden! Het enige wat ze hebben gedaan na de aanslag is de AZC’s bewaken!
Logisch dat dit door de terroristen wordt opgevat als een “uitnodiging” tot het plegen van nóg meer aanslagen in Europa!
Het wordt hoog tijd dat het volk het heft in handen gaat nemen!

http://www.volkskrant.nl/buitenland/zijn-parijse-aanslagen-voorbode-van-grootschalige-terreur-in-europa~a4186380

https://midnightwatcher.wordpress.com/2015/11/14/isis-the-attacks-on-paris-by-the-slaves-of-allah-are-only-the-first-of-the-storm/