Het is inmiddels 5 over twaalf!

(Door: H. Numan)

5over12

Beste mensen, geniet van het sinterklaasfeest en de kerstdagen. Als er dit jaar veel vuurwerk met Oud & Nieuw wordt afgestoken, beschouw het dan als een voorproefje van wat gaat komen of als afscheid van 71 jaar vrede. Want ik zie het heel somber in. Het is vandaag vrijdag de dertiende, dus mag het. Denkt u even met me mee? Het vluchtelingenprobleem is een van de vele niet-problemen die niet beheerst worden. Een niet-probleem, want de oplossing is o zo gemakkelijk. Vang die mensen in hun eigen land op. Of in de eigen regio. Of in ieder geval in het eerste EU-land waar ze binnenkomen. Die oplossing wordt hoe dan ook van de hand gewezen. De belangrijkste reden is: we gaan die vervelende Wilders hoe dan ook geen gelijk geven, ook al heeft hij dat.

Verder regeert onbenul tezamen met eigenbelang. Verreweg de meeste bewindslieden en hun beleidsmedewerkers weten niets van het mohammedanisme, en nog veel minder hoe andere culturen denken. We hebben bijvoorbeeld een Schoevers-secretaresse op Defensie, een minister van Justitie die mensen kent die zich dood geblowd hebben, en minister Gleufhoed die alles en iedereen laat afluisteren. En een (vrijwel zeker kale) fractieleider die een zwaar ambtsmisdrijf pleegde. Maar die gaan we uiteraard niet vervolgen, want dat zou het einde van het kabinet betekenen. En dan komt de PVV aan de bak. Liever het land in brand dan dat!

Dit soort idioten – anders kan ik ze echt niet omschrijven – geloven dat alle culturen gelijk zijn. Behalve die van ons, want de Goudzoekster der Nederlanden zei ooit zelf dat de Nederlandse koeltoer nie bestaa. Sei heb het nie gesien. Met zulke mannen (het vrouwtje daar zuipt pils en speelt met water) gaan we de oorlog echt niet winnen.

De directeur van het COA liegt dat er geen enkele reden is om aan te nemen dat onder de honderdduizenden asieligzoekers terroristen zitten. Niet eentje. Dat liegt hij met droge ogen. Niettegenstaande berichten van alle inlichtingendiensten, zelfs onze eigen incompetente clowns, dat ze absoluut zeker weten dat er duizenden terroristen Europa ongecontroleerd binnen komen. Niet een paar, niet enige tientallen. Ook niet een paar honderd. Alle inlichtingendiensten gaan uit van duizenden terroristen. En al zouden het enige honderden zijn: kanker begint ook met één cel.

Al die asieligzoekers zijn verspreid over het hele land. Ga eens zeer optimistisch uit van één tot maximaal vijf terroristen op de meeste (niet eens alle) asieligcentra. Op dit moment doen die knapen niet veel meer dan bidden, anderen verplichten om dat ook te doen en rekruteren. We zien nu al dat asieligzoekers direct lopen te jammeren dat ze veel te weinig van alles krijgen (privacy, huis, eten, merkkleding, geld, auto, dure opleiding, luxe medische verzorging, vakantie terug naar huis). Het is november, de winter moet nog beginnen… Dat belooft wat.

Onze regering heeft in haar grenzeloze onwijsheid besloten om al die asieligzoekers te verspreiden over het hele land. De bewaking is nul. Ze kunnen schijten doen en laten wat ze willen. Onze regenjassen club geeft openlijk toe dat ze geen flauw idee heeft hoeveel terroristen er nu al zijn of hoeveel er nog gaan komen. Niemand geeft aan wanneer die asieligzoekers weer weggaan. Sterker nog: er wordt zo weinig helemaal niet over gesproken, zodat u er gerust van uit mag gaan dat al die gelukszoekers hier permanent mogen blijven. Voor altijd. Met een gratis huis en uitkering. En dat dit precies de bedoeling is.

Lees hier het hele artikel:
https://ejbron.wordpress.com/2015/11/13/het-is-inmiddels-5-over-twaalf/