OchtendHumeur: Cartoons verboden!

Zoals ik al vanaf het begin heb geschreven: Nederland is al lang geïslamiseerd en het dictatoriale bewind wordt alleen maar erger: Kritiek op een pedofiel en massamoordenaar is verboden en de meest grove beledigingen en doodsbedreigingen aan joden is toegestaan! Hussein en Bin Laden zouden zich in Hollandistan zeker thuisvoelen!

OpinieZ

Omdat een stel moslims cartoons over Mohammed aanstootgevend vond, is de redactie van Charlie Hebdo vermoord. Gregorius Nekschot werd jaren geleden door een arrestatieteam ’s nachts van zijn bed gelicht vanwege cartoons over de profeet en de islam. De Deense cartoonist Westergaard werd opgepakt en vastgezet vanwege islamkritische cartoons. Op 8 november 2015 neemt de Utrechtse politie bij een Pegida-demonstratie een bord in beslag waarop Mohammed staat afgebeeld met een bom-tulband. Wegens aanzetten tot geweld.

In mijn vroege jeugd liep ik met mijn vader mee in een demonstratie waarin steun werd betuigd aan de Verenigde Staten in de Vietnam-oorlog. Aan de kant van de straat stond een man met een spandoek “President Johnson Moordenaar”. Hij werd onmiddelijk en met veel geweld afgevoerd door de politie. Wegens belediging van een bevriend staatshoofd. Dat mocht toen nog niet.

Tegenwoordig mag je elke politicus verrot schelden. Je mag ongestraft Dood de Joden brullen…

View original post 58 woorden meer