Kleve, net over de grens: Migranten verkrachten 5 meisjes van 8 tot 10 jaar oud

Voor de gevestigde orde lijkt inmiddels alles geoorloofd voor het grote doel: een totaal geïslamiseerde Europese superstaat! 

RP: Iedereen is door de criminele autoriteiten gedwongen om deze verschrikkelijke gewelddaden te verzwijgen op straffe van ontslag!

meisjes verkracht

Kleve, net over de grens bij Nijmegen, de linkse gutmensch stad van Oost Nederland. Enkele weken geleden stuurden de scholen in Kleve een brandbrief aan alle ouders waarin werd gewaarschuwd om hun kinderen extra in de gaten te houden. Over de reden werd angstvallig gezwegen, en nu blijkt waarom. Een arts in een ziekenhuis in Kleve –die eigenlijk onder strenge zwijgplicht staat- verklaarde off-the-record dat er in korte tijd 5 meisjes van tussen de 8 en 10 jaar oud tijdens hun wandeling naar school werden ontvoerd en op brute wijze zijn verkracht door migranten. De meisjes moesten met ernstige verwondingen in het ziekenhuis worden opgenomen, worden van iedereen weggehouden en krijgen tevens psychiatrische behandelingen.

De arts benadrukte dat zijn naam absoluut niet bekend mag worden, omdat de autoriteiten na de verkrachtingen van de meisjes alle betrokken personen in zowel het ziekenhuis –zelfs de schoonmaakploeg- als bij de politie en van de pers dreigden met onmiddellijk ontslag als ze er ook maar iets van naar buiten zouden brengen.

Alles geoorloofd voor het grote doel: een geïslamiseerde Europese superstaat

Immers, in de ogen van de argeloze Europeaan moeten we vrijwel uitsluitend te maken hebben met arme zielige ‘vluchtelingen’, en is iedereen die daar ook iets negatiefs over zegt of schrijft meteen een racist, rechtse extremist of zelfs een Nazi.

Daarbij schrikt de gevestigde orde in ‘onze’ politiek en ‘onze’ media er niet voor terug om de meest afschuwelijke misdaden, zelfs begaan tegen kinderen, te verbergen en daarmee impliciet goed te keuren. ALLES lijkt geoorloofd voor hun grote, bijna ‘heilige’ doel: de vernietiging van de Europese natiestaten en het uitwissen van hun soevereiniteit en identiteit door de totale islamisering van ons continent, waardoor alle macht in Brussel zal kunnen worden geconcentreerd.

Bent of blijft u medeplichtig aan onze ondergang?

Bedenk goed dat ook u indirect medeplichtig zult zijn indien u bij de volgende verkiezingen gewoon wéér op dezelfde partijen stemt die deze ‘cultuurverrijking’ mogelijk hebben gemaakt, en die nu meer dan ooit tevoren onze grenzen wijd hebben geopend voor een religieuze ideologie die zijn aanhangers in naam van hun ‘666’ god en diens valse profeet opdraagt alle ongelovigen desnoods met dit soort vreselijke wandaden te onderwerpen, te onderdrukken of simpelweg uit te roeien.

U bent tevens medeplichtig indien u beroepsmatig of vrijwillig nog langer meewerkt aan de komst van een weliswaar NOG grotendeels onbewapend, maar ons wel degelijk extreem vijandig gezind islamitisch invasieleger. U herinnert u zich vast wel de geschiedenislessen over de Tweede Wereldoorlog, hoe Nederlanders die na de Duitse inval in 1940 vrijwillig met een ‘er valt nu eenmaal niets tegen te doen’ houding met de bezetters meewerkten, na de oorlog werden genoemd?

Daar waar we wel achter de opvang van die hooguit enkele procenten échte vluchtelingen(-gezinnen) staan, pleiten we daarom voor het onmiddellijk totaal afsluiten van de grenzen van Nederland en Europa, en een gedwongen uitzetting van al die honderdduizenden moslimmannen die zo moedig waren om hun vrouwen, dochters, zussen en moeders achter te laten in zogenaamd oorlogsgebied, en om overduidelijk geheel andere redenen dan ze beweren naar onze landen zijn gekomen.

Xander
http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/11/Kleve-net-over-de-grens-Migranten-verkrachten-5-meisjes-van-8-tot-10-jaar-oud

RP: Dit is waarvoor ik in al die honderden artikelen over de islamisering vanaf het begin heb gewaarschuwd! Het is nu te laat! Onze kinderen en kleinkinderen zijn nu door toedoen van onze  misdadige bestuurders (incl. de EU),  en al die volksverraders (de Gutmenschen) het slachtoffer geworden! Nederland bedankt!

Lees ook dit: https://eunmask.wordpress.com/2015/11/06/wrede-groepsverkrachtingen-door-moslimmigranten-1-slachtoffer-zwaargewond-in-coma/