Verborgen wapenvoorraad gevonden in asielcentrum – Gangsters paradise

SLAPEND VOLK VAN EUROPA: HOEVEEL AANSLAGEN MOETEN ER KOMEN VOORDAT JULLIE BEGRIJPEN DAT JULLIE MILJOENEN VIJANDIGE SOLDATEN HEBBEN BINNENGELATEN EN GEPAMPERD?

AZC.WAPENS

Zielige asielzoekers zijn terroristen

Hoe vaak hebben wij hiervoor gewaarschuwd? Of is dit een geplande Europese vernietiging?

In een asielcentrum in Krokom in Jämtland is verleden week in de ruimte van de warmtecentrale van het gebouw een verborgen wapenvoorraad gevonden. Volgens betrouwbare bronnen van Avpixlat is er contact opgenomen met de politie en Säpo (Säkerhetspolisen) en zijn de vuurwapens in beslag genomen, maar is er niets vermeld aan de bewoners en de media.

De ontdekking werd gedaan door het personeel van het lokale energiebedrijf toen men de meters van de verwarmingsketels in de ruimte wou aflezen. In eerste instantie kon men niet binnenkomen omdat de deur op slot was. Nadat men de hoofdsleutel had geregeld kon het personeel binnenkomen en trof een wapenvoorraad aan, waarschijnlijk van de asielzoekers.

Het was geen kwestie van klein kaliber jachtwapens maar een aantal zware vuurwapens, volgens de respondent. Het personeel heeft toen de lokale politie ingelicht die op zijn beurt de Säpo heeft ingeschakeld. Wanneer Avpixlat de gemeentepolitie in Östersund opbelt voor nadere informatie heeft…

View original post 231 woorden meer