Het belang van Wilders’ veiligheid

Als Wilders iets zou overkomen, dan kan de huidige ‘gevestigde orde’ beter zo snel mogelijk hun koffers pakken, want dan wordt op elke hoek van de straat de lont in het kruitvat aangestoken!

OpinieZ

Na de moord op Pim Fortuyn kon je je als Nederlander af gaan vragen hoe slim het is om uit te komen voor je niet-politiekcorrecte mening. De moord op Theo van Gogh, vandaag elf jaar geleden, ruim twee jaar daarna, was vervolgens de bevestiging dat je maar beter gewoon je bek dicht kunt houden.

Ene Geert Wilders heeft hier maling aan en waagt al jaren letterlijk zijn leven door uit te komen voor zijn politiek bepaald niet correcte mening. Chapeau Geert, want velen realiseren zich niet hoezeer jij fungeert als emulgator van onze maatschappij. Vaak wordt de heer Wilders beticht van stigmatiseren en polariseren. Sommigen gaan zelfs zo ver om te zeggen dat er zonder Wilders vast niet zo’n gespannen sfeer in het maatschappelijk debat zou heersen. “Als hij er niet was zouden mensen dat vast niet vinden.” Naast dat zo’n opvatting je reinste minachting van het electoraat is, is het ook gewoon niet…

View original post 394 woorden meer