‘Wilders wacht oneerlijk proces’

De linkse demente Nederlandse ambtenaren forceren (bewust?) een volksopstand! Ze weten bliksemsgoed dat een veroordeling van Wilders de lont in het kruitvat zal zijn!

Iedereen met een gezond waarnemingsvermogen en verstand ziet dat een grote volksopstand bijna onvermijdbaar is! Het desastreuze asielbeleid en het hiermee in gevaar brengen van onze ouderen en kinderen (verkrachtingen, aanrandingen, berovingen, mishandelingen), de  hieraan gerelateerde megakosten die het volk door de strot krijgt geduwd, de sociale genocide op onze ouderen, de ontslagen in de zorg, onbetaalbare zorgverzekeringen, het hoge aantal werklozen, de naheffing van de EU, de groeiende armoede (groei van daklozen), het leenstelsel, kortom dit Eurofiele Kabinet is een groot gevaar voor het volk!
Als Wilders wordt berecht, dan zal dit zeer zeker escaleren! De kruik staat al op barsten! Mark my words!

Fubar

Wouter de Winther:

PVV-leider Geert Wilders wacht geen eerlijk proces als hij volgend jaar terecht moet staan voor zijn ’minder Marokkanen’-uitspraak. Daarvoor waarschuwt zijn advocaat Geert-Jan Knoops.

De raadsman is ontstemd over het feit dat de rechter-commissaris slechts 1 procent van de onderzoekswensen van Wilders’ verdediging heeft toegewezen. „Het gaat hierbij onder meer om het doen van nader onderzoek door middel van deskundigen. De verdediging maakt zich ernstig zorgen over de vraag of de heer Wilders in zijn strafzaak wel een adequate verdediging kan voeren”, aldus Knoops in een verklaring.

„Als alle redelijke verzoeken worden afgewezen, dan willen ze me blijkbaar koste wat kost veroordelen,” concludeert de PVV-leider zelf. Wilders moet naar verwachting ergens in 2016 voor de rechter verschijnen.

Telegraaf >>

View original post