Vluchtelingen bestormen sociale dienst Duitsland

Nederland maak je borst maar alvast nat!

Dit is pas het begin! Nederland mag nu haar Duitse grenzen wel bewaken want Duitsland wordt binnenkort oorlogsgebied: “Moslims vallen politieauto aan in Kopenhagen”

https://www.youtube.com/watch?v=cnV_JjmXI_o

Fubar

Ongeveer honderd bijstandgerechtigden van voornamelijk Arabische en Afrikaanse herkomst hebben maandag geprobeerd de sociale dienst in de Duitse stad Halle te bestormen omdat men de wachttijd aan de loketten te lang vond. Hierbij is veiligheidspersoneel gewond geraakt. Dit meldt de Duitse internetkrant die freie Welt.

In Halle (Duitsland) is een grote politiemacht ingezet om een op handen zijnde bestorming van de lokale Sociale Dienst door vluchtelingen te kunnen voorkomen. Volgens mededelingen van de politie drongen ongeveer 100 personen ongecoördineerd op naar de ingang van het gebouw. Veiligheidsmedewerkers probeerden de storm te trotseren, waarbij 4 veiligheidsmensen lichte verwondingen opliepen.

Slechts door ingrijpen van de politie kon de situatie onder controle worden gebracht. Op het internet circuleren video’s waarop is te zien hoe het voornamelijk Arabieren en Afrikanen betreft die op gewelddadige wijze het gebouw probeerden binnen te dringen. Volgens de Duitse radiozender MDR SACHSEN-ANHALT  zou het met name Syrische vluchtelingen…

View original post 73 woorden meer