VOLK VAN EUROPA, WAAROM LATEN JULLIE TOE DAT DE EU TERRORISTEN VERWELKOMT?

Al die honderden gepubliceerde artikelen hebben reeds aangegeven dat de tsunami van ‘vluchtelingen’ in werkelijkheid een invasie van terroristen is. Dit dankzij de besturende landverraders van Europa! De waanzin ten top is dat Merkel nu deze gelukzoekers zelf wil ophalen (met vliegtuigen? of luxe boten?) zodat ze niet in gammele bootjes hierheen hoeven te komen. http://forum.fok.nl/topic/2257900

En neen dit is geen hoax. De bewijzen dat het om extreme moslims gaat, stapelen zich op. Hier een paar keiharde feiten:

Christenen worden nagejaagd door de mohammedanen in de AZC’s. De mohammedanen gaan gewoon door met de Christenjacht zoals ze thuis gewend zijn. islam genocideert 100.000 Christenen per jaar. Er heerst een verkrachtingsepidemie op de AZC’s. Mohammedanen kunnen zich nou eenmaal niet gedragen tegenover vrouwen. Politiecommissarissen in Duitsland en Nederland hebben al opgeroepen om groepen asieleisers te scheiden op grond van etniciteit en geloof en sekse. En nu blijken homo’s ook niet veilig te zijn voor de haatmoslims.

Ik ga al die bewijzen niet nogmaals opnoemen slechts het tonen van een aantal video’s die voor zich spreken. De rest laat ik aan u van over. Het enige dat ik jullie kan aanraden is te protesteren en niet met een paar 100 man op een veldje, want dan kun je net zo goed achterover blijven leunen, maar massaal protesteren, met miljoenen mensen die het ook spuugzat zijn: alles 1 dag stilleggen, dat is wat ze begrijpen!

De miljoenen die gelukzoekers in het vooruitzicht krijgen werkt als een lamp  op de motten en het is nu al bijna niet meer te stoppen!
http://newsmonkey.be/article/58239

Als deze waanzin zich voortzet zal een burgeroorlog onvermijdelijk zijn!
http://curiales.nl/2015/10/16/burgeroorlog-europa-oorlog/

VIDEO’S:

De parasieten invasie

Man ernstig mishandeld in Schiedam

“Refugees” in Germany terrorizing people in their own homes.

legal to rape white women

UK gang rape

By the way: hier ook 1 van de volksverraders

Als we niets doen dan is dit zeker onze toekomst en waarschijnlijk sneller dan hier is voorspeld:

Realpredictor.