Vluchtelingkinderen in Zweden

“Zielige vluchtelingen” zijn niet alleen gevaarlijker, maar ook rijker dan de minima in Europa!

Een voormalige werknemer van de immigratiedienst heeft een debatartikel geschreven waarin hij verklaart dat het voor ISIS-terroristen veel te makkelijk is om in Zweden te komen, zelfs als het personeel argwaan heeft is er geen tijd voor verder onderzoek. Elke aanvraag moet binnen maximaal 1.5 uur behandeld worden, vergeleken met de 2,5 uur van “normale” asielaanvragen.

Is volgens u deze persoon 16 jaar oud?

(Door: Angry Foreigner – Vertaling: rommel)

Onlangs heeft de Zweedse krant Gothenburg-Post een huilverwerkend verhaal gepubliceerd over een 16 jaar oud Niet-Begeleide Minderjarige Vreemdeling kindje (NBMV) die …. blijkt een volwassen man te zijn.

Wat nog erger is dat Avpixlat, een site vaak bestempeld als racistisch, hun reportage volledig verwoest heeft door simpel het Facebookaccount van de jongeman te bezoeken om zijn informatie te lezen en foto’s kijken. Ze ontdekte dat hij als sinds 2008 is ingeschreven op een datingsite. Als zijn leeftijd waar is was hij als jochie van acht jaar al op zoek naar een sekspartner. Maar zoals u zelf kunt zien is hij op de site 24 jaar oud.

Facebook @Abdul Facebook @Abdul

Moet ik uitleggen wat een ramp het is dat gevestigde journalisten in de massamedia niet eens meer basisinformatie onderzoeken voordat ze een zielig karakterportret schrijven? De man beweert dat die een vluchteling uit Afghanistan is, en beschildert zijn droevige…

View original post 934 woorden meer