Vervolg Migranten brengen epidemieën naar Europa (deel 2)

Over het hygiëne probleem van immigranten heb ik al een paar maanden eerder geschreven. Hieronder een deel van het artikel:

“Ook het woord hygiëne kennen deze barbaarse groepen niet, ondanks dat zij al jaren in onze geciviliseerde wereld leven. Ook dit is dus een gevaar voor het westen! Lees hier een voorbeeld:
Hygiënebewakers. Hoe absurd moet het worden?
Zowel in Denemarken als Zweden heeft een aantal gemeenten problemen met islamitische immigranten in zwembaden gehad. Er is sprake van de eis van het tijdelijk sluiten van het zwembad voor mannen, zodat moslimvrouwen zonder mannen kunnen zwemmen. Op sommige plaatsen is aan deze eis voldaan. Er zijn problemen met luidruchtige en gewelddadige jongeren die andere bezoekers overlast bezorgen. Tot slot, problemen met de hygiëne. Sommige moslims drongen er op aan in hun gewone kleren te baden – of voor mannen – om tijdens het baden de onderbroek aan te houden onder de zwembroek. Dat is in strijd met de algemene hygiënevoorschriften.”

In de gemeente Hässleholm in Zweden werden deze hygiëneproblemen zo groot dat men zich gedwongen voelde om een ​​bijzondere regeling in te voeren in het belang van de moslims: Arabisch sprekende ‘hygiënebewakers’.
Men moest meer chemicaliën in het water gieten.

Dat dit hygiëne-probleem van immigranten een gevaar is voor onze gezondheid is inmiddels gebleken (lees deel 1).

ape.poop