EUROPA HEEFT GEEN VLUCHTELINGEN MAAR HUN VERVOLGERS BINNENGEHAALD!

Overal in de media wordt automatisch de term ‘vluchtelingen’ gebruikt voor de massa’s die nu juichend Duitsland binnenwandelen. En voor wie in bootjes het water oversteekt naar Europa.
Vluchtelingen? Echt?

Wat weten we van deze mensen? Strikt gesproken weten we alleen dat ze op onwettige wijze een grens zijn overgestoken. Ze tonen hun paspoort niet, of zijn hun paspoort ‘verloren’. Ze eisen asiel, komen daarmee in een procedure, en heten dan ‘asielzoekers.’ Maar zijn het ook ‘vluchtelingen’?
We noemen iemand die niet veroordeeld is toch ook geen ‘moordenaar’? Ja, we doen dat soms wel, maar dat is feitelijk onterecht. Want alleen als een rechter erover geoordeeld heeft, verandert de status van ‘verdachte’ in die van ‘dader’.

IS.refugee

Ik ben een vluchteling

Gek genoeg gelden die overwegingen niet bij het scheutig mediagebruik van de term ‘vluchteling.’
Kijken we naar de regels, zoals vastgelegd in de Nederlandse wet, in overeenstemming met het vluchtelingenverdrag van 1951.

Dan zien we dat een vluchteling degene is die:
(-) uit gegronde vrees voor vervolging wegens zijn ras, godsdienst, nationaliteit, het behoren tot een bepaalde sociale groep of zijn politieke overtuiging, zich bevindt buiten het land waarvan hij de nationaliteit bezit (-)

Dat is het in essentie. Vervolgd vanwege het behoren tot een bepaalde groep. Of vanwege een bepaalde overtuiging. Dat is later dan weer uitgebreid.
En er zijn weer uitzonderingen op.

Maar laten we het niet ingewikkelder maken dan het nu al gemaakt wordt door de juristen.
Wat weten we over al die jonge mannen die nu massaal de Europese grenzen oversteken? We weten alleen dat ze dit doen zonder aan de gebruikelijke procedures te voldoen, die van ons, burgers, geëist worden. Ze bevinden zich dus illegaal op het grondgebied van een ander land. Eerst moet nog uitgezocht worden of ze daar wel zijn wegens vervolging.

Nu zijn het ‘illegalen.’ Mogelijk blijken het later ‘vluchtelingen’ te zijn.
En hoe groot is die kans op dat laatste nu eigenlijk? Strikt genomen, als de regels echt toegepast worden?
-Wordt een Syriër die in Turkije leeft daar vervolgd vanwege zijn politieke opvatting of omdat hij behoort tot een groep?
-Hoe zit dat met de Ghanees die uit een rubberbootje stapt op een Italiaanse kust?

Enfin, iedereen kan die vraag zelf nu al beantwoorden. Dikke kans dus dat het hier helemaal niet om ‘vluchtelingen’ gaat in de zin van de wet. Wij gaan dat in Europa beantwoorden aan de hand van ellenlange procedures. Voor ieder persoon een procedure. En een vervolgprocedure. En nog een.
Het kost wat. Maar dan heb je ook iets. Een vluchteling. Of niet natuurlijk.

http://joostniemoller.nl/2015/09/het-zijn-illegalen-geen-vluchtelingen/

Hongaren ontdekten video’s en foto’s op de achtergelaten telefoons van moslim migranten. Deze telefoons hebben ze weggegooid in de buurt van de Hongaarse grens. Meer dan duizend video’s en foto’s. De mannen in deze video’s kennen elkaar duidelijk goed. Ze zijn elkaar aan het voorbereiden d.m.v. elkaar martelen om “voor te bereiden” voor ondervraging.

Dit zijn dus geen arme vluchtelingen´ maar IN FEITE terroristen, (voorzien van revolvers en smarthones), die wij met duizenden hier hebben binnengehaald!

bekijk hier de videobeelden:

http://www.dcclothesline.com/2015/10/12/shocking-videos-and-photos-found-on-phones-left-by-muslim-migrants/