EBRU UMAR – Waarde vluchteling, lees even mee!

Ebru Umar, altijd al een GEWELDIGE vrouw!

Ebru

Zoals overal ter wereld vreemdelingen wantrouwend worden bekeken, zal het jullie niet verbazen dat ook jullie redelijk moeizaam ontvangen zijn in Nederland. Vergis je niet, die mensen die voor onderdak en dekens zorgen zijn aardig hoor, maar daar tegenover staan mensen die vinden dat jullie hier niets te zoeken hebben. En die zijn in de meerderheid. Ze houden hun mond – het zijn Nederlanders, die houden altijd hun mond zodat ze tzt nog altijd partij kunnen kiezen voor de ‘juiste’ club – maar dat ze zwijgen betekent niet dat ze jullie welkom heten. Nou ja, toch wel. Maar niet in hun eigen achtertuin. Ik vind ook dat jullie hier niets te zoeken hebben. Beetje aanmatigend misschien, dat zo’n dochter van gelukszoekers dat vindt en ook nog hardop uitspreekt. Waarom ík wel en jullie niet? Tja, zelfs in Nederland kan een ongeboren vrucht niet zelf haar beslissingen nemen. Maar juist als migrantendochter snap ik jullie. En weet ik dat jullie mij snappen. Weet je wie ik de leukste vluchtelingen vind? De kinderen. Die heel duidelijk in een camera zeggen dat ze hier niet willen zijn, maar naar huis willen (filmpje, echt waar). Naar die stad die nu in puin ligt en naar hun vriendjes en vriendinnetjes van wie ze niet weten waar ze zijn.

Het is hartverscheurend dat die boodschap van de kinderen in het luchtledige blijft hangen. Want waar vakantiegangers aan het einde van die tien dagen all inclusive uiteindelijk ook naar huis willen, lijkt het niet door te dringen tot Europeanen, van Jan Modaal tot Premier Rutte en zijn vak K collega’s, dat ook jullie ergens ooit een thuis hadden. En dáár horen in plaats van hier. Als die Ruttiaanse mensen dat namelijk zouden begrijpen, zouden ze ervoor zorgen dat die puinzooi in jullie regio wordt opgeruimd en jullie daarheen kunnen gaan in plaats van hier te zijn. Want dat jullie hier niet horen, weten jullie heel goed. Geen taal, geen familie, geen werk: redelijk kansloos. Dat jullie de kans aangrijpen om hier te zijn en blijven, snap ik dan weer heel goed: geen oorlog. Niemand wil in een overhoop geschoten land wonen. Het blanke messiascomplex van Europese politici, hun onverholen hooghartigheid dat alles in Europa beter is en jullie ‘dus’ maar hierheen moeten komen, is niets anders dan armoe. Het komt niet bij ze op om een andere oplossing te bedenken. Vrede is een concept dat zelfs in deze eeuw niet begrepen wordt.

Ook wij Nederlanders zijn daar de klos van. Wij hebben niets tegen vluchtelingen, geen volk zo gul als Hollanders, maar waar we alles tegen hebben zijn de oplichters onder jullie. De islamieten onder jullie. De heersers onder jullie. De aanranders, verkrachters en dieven onder jullie. De wij-hebben-recht-op-alles-roepers onder jullie. Eigenlijk hebben we een hekel aan de mannen onder jullie. Nou ja, ik in ieder geval wel, per definitie zelfs. Stelletje lafaards die vrouw en dochters achterlaten en zelf de veilige omgeving van het westen opzoeken. Nee, dan de oude garde vluchtelingen. Die hadden nog fatsoen. Ja dat is altijd vervelend aan zo’n migrantendochter, die kent namelijk verhalen van hoe het ook kan. En hoe het hoort. Verhalen van vrouwen over hun mannen en vaders, die er alles aan deden om vrouw en dochters het land uit te krijgen omdat zij geen leven hadden in Iran eo. Mannen die vrouw en dochters vooruitstuurden en zelf uiteindelijk stierven, vermoord werden want ja, landverrader hé?

Jullie hebben mazzel dat Nederland zo achterlijk is geworden om mee te gaan in jullie zieligheidscultuur en meent respect te moeten hebben voor jullie daden en geloof. Een geloof dat van mannen heersers maakt en vrouwen tot slaaf degradeert. Ik schaam me voor Nederland dat het gebeurt, dat jullie en je achterlijke cultuur welkom worden geheten zonder enige terughoudendheid.Dat jullie verder zullen kunnen radicaliseren in moskeeën in dit land en er scholen zijn waar jullie kinderen – de jongetjes vooralsnog – gehersenspoeld kunnen worden. En niemand die jullie dwingt om je aan te passen aan Nederland – weten jullie eigenlijk wel dat je in Nederland bent? Respect voor de ander is een verworvenheid van de Westerse cultuur. Dat die van twee kanten moet komen, lijkt niet door te dringen en hebben wij, inclusief knipmessende politici, trouwens allang verdrongen.

Diefstal, aanranding en verkrachting: jullie lotgenoten hebben allang ondervonden dat jullie ermee wegkomen.
Jullie zullen niet opkijken van demonstraties als die van Pegida – jullie weten dat vreemdelingen nergens welkom zijn. Zoals jullie vast ook niet opkijken van aanvallen op jullie AZC door rechtsradicalen. Ook Nederlanders zijn mensen die een hekel aan de vreemdeling hebben. Kijk, wij burgers zijn duidelijk – wij hebben geen agenda en zeggen eerlijk jullie liever kwijt dan rijk te zijn. We geloven er niets van dat jullie hoogopgeleiden vluchtelingen in plaats van oplichtende vrouwenverkrachter zijn.

Dat onze politici jullie wel zeggen te geloven, zou ik met een korrel zout nemen. En ik zou ze – geloof deze migrantendochter maar – wantrouwen. Ze naaien je waar je bij staat. Nu een dak boven je hoofd, en over 15 jaar word je zonder pardon het land uitgezet. Je kunt in de tussentijd een kind op de wereld zetten en gokken op een kinderpardon maar heus, de wittebroodsweken zullen niet duren. Dus “vluchteling”, doe jezelf een plezier en laat tot je doordringen dat jullie niet welkom zijn. En al helemaal niet om in onze “rijkdom” te delen. Trap niet in de val die onze politici onder dwang van Europa opzetten. Zorg dat je zo snel mogelijk weer naar huis kunt. En dwing elke hulpverlener daaraan mee te werken. Want een Nederlander denkt echt niet anders dan dat jullie volk over vreemdelingen denkt. Het is redelijk arrogant om dat wel te verwachten.

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/10/ebru_4.html#more

Advertenties