Migrantencrisis: Oostenrijkse ouders krijgen advies dochters niet meer alleen over straat te laten gaan!

straattuig1

Ons motto: Overheersen en verkrachten!

Herinnert u zich de waarschuwing dat straks alle vrouwen in Europa niet meer alleen over straat kunnen? Alle vrouwen kunnen straks niet meer s’avonds alleen winkelen, sporten of stappen en niet meer zonder begeleiding op vakantie! Dit is het beeld waarvoor jullie hebben gekozen, door miljoenen barbaren hier zonder enig protest binnen te halen!

Lees hier de toekomst van het nieuwe continent Eurabia!

Criminaliteit rond opvangcentra explodeert; Zelfs vrouwelijke agenten dagelijks aangerand – Agenten: Wij kunnen veiligheid burgers niet langer garanderen – Finland: Slechts 2 van de 100 migranten zijn Syrische vluchtelingen, 80% zijn moslimmannen – Vermoedelijk al een veelvoud van de eerder geschatte 4000 terroristen in Europa
Volgens een Oostenrijkse agent is de criminaliteit rond asielzoekerscentra in zijn land geëxplodeerd. Steeds meer vrouwelijke collega’s gaan niet meer zonder wapen de deur uit omdat ze dagelijks worden aangerand door moslimmigranten. Oostenrijkse ouders krijgen het advies om hun dochters niet meer alleen over straat te laten gaan en hun kinderen onder begeleiding in groepen of in auto’s naar school te brengen. Desondanks blijft ook de politiek in Nederland de grenzen openhouden en zullen volgend jaar nog veel meer asielzoekers een verblijfsvergunning krijgen

‘Veiligheid burgers kan niet langer worden gegarandeerd’

In de asielzoekerscentra zelf heerst absolute chaos en geweld. De dorpen en steden waar deze AZC’s staan hebben dagelijks te lijden onder vandalisme. Asielzoekers weigeren te betalen voor boodschappen in supermarkten; spullen die ze van linkse ‘welkom-welkom-welkom in ons land’ burgers en organisaties hebben gekregen worden weggegooid of kapot gemaakt. Werkelijk alle treinwagons waarmee moslimmigranten zijn vervoerd zitten van binnen onder de poep en zijn vernield.

In het Duitse Bayerisch Schwaben hadden 250 asielzoekers er zo’n smerige bende van gemaakt dat zelfs de schoonmakers weigerden er hun werk te doen. Bovendien zijn sommige asielzoekers besmet met open TBC en dus zeer besmettelijk (4). In het district Main-Taunus werd vanwege de massale stroom migranten voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog de noodtoestand uitgeroepen.

In Oostenrijk hetzelfde verschijnsel als al jaren voorkomt in het ultralinks politiek-correcte Zweden: blonde vrouwen beginnen hun haren zwart te verven om minder risico te lopen op de voortdurende seksuele intimidatie door moslimmannen.

Net als in de rest van Europa heeft ook de politie in het Alpenland de opdracht gekregen te zwijgen tegen de media over de volledig uit de hand gelopen problemen met migranten. Volgens de agent is het nu al zover dat de politie de veiligheid van de autochtone burgers niet langer kan garanderen.

‘We zullen een enorme golf ongekende terreur beleven’

Bovendien hebben de autoriteiten totaal geen idee hoeveel terroristen er vermomd als vluchteling in Europa zijn. Sterke aanwijzingen dat dit er nu al véél meer zijn dan de eerder geschatte 4000 worden stilgehouden omdat men bang is dat de bevolking anders in paniek raakt.

In Duitsland en Griekenland zijn in meerdere opvangcentra wapens gevonden die speciaal aan deze AZC’s waren geadresseerd. In tal van Duitse migrantenkampen vinden vrijwel dagelijks soms zeer grote vechtpartijen met ernstig gewonden plaats.

De Oostenrijkse agent heeft sterk de indruk dat een deel van de vluchtelingen er heel bewust op wacht te worden bewapend en het bevel te krijgen in actie te komen. ‘We zullen een enorme golf ongekende terreur beleven.’

Volgens hem zijn de wèl geïntegreerde moslimmigranten in Europa nog het bangst van allemaal, omdat zij als geen andere weten hoe fanatiek en wreed hun geloofsgenoten kunnen zijn.

Woedend omdat ze niet meer geld krijgen

Via Twitter worden in Afrika (maar veelal in de VS geschreven) berichten verspreid dat je in Europa als ‘vluchteling’ geld krijgt zonder te hoeven werken –klopt-, een gratis woning –klopt, al moeten ze er even op wachten, wat de meesten niet leuk vinden- en allerlei andere gratis zaken krijgt zoals de nieuwste mobieltjes (klopt gezien de diverse video’s die hiervan zijn verschenen in ieder geval voor een deel). Ook zouden alle blonde Europese vrouwen zitten te smachten naar seks met donkere Afrikanen.

Velen zijn daarom teleurgesteld of woedend dat ze niet meer te eten krijgen, niet meer geld en geen gratis sigaretten of gratis seks. Ook wordt er nogal geklaagd over het koude klimaat (wel, ook dat zal dan wel onze schuld zijn, niet? We hebben overigens wel een suggestie voor ze als het te koud wordt: klop aan bij de huizen van al die ‘gutmenschen’ die jullie zo warm welkom hebben geheten. Die zullen zonder twijfel staan te springen om jullie op te nemen).

Finland: Slechts 2% vluchteling uit Syrië

Daar komt bij dat vooral de linksgroene, sociaaldemocratische en liberaal-democratische politieke partijen, activisten en organisaties alles uit de kast trekken om de migranten als zielige vluchtelingen voor te stellen en er daarom zoveel mogelijk van te willen toelaten. Omdat ‘links’ de meeste media beheerst worden bezorgde burgers, demonstranten en tegenstanders van de islamisering van Europa onmiddellijk afgeschilderd als extreemrechts en racistisch.

Dat er in werkelijkheid nauwelijks ‘zielige vluchtelingen’ zijn werd bevestigd door Esko Repo, hoofd van de Finse immigratiedienst. Van de 19.632 migranten die Finland tot op dat moment had opgenomen waren er meer dan 15.000 mannen, bijna 80% van het totaal. Van al deze migranten kwamen er slechts 409 uit Syrië, dus net iets meer dan 2%.

Xander
http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/10/Migrantencrisis-Oostenrijkse-ouders-krijgen-advies-dochters-niet-meer-alleen-over-straat-te-laten-gaan