China verklaart de islam de totale oorlog!

China en Rusland worden als communistische landen verguisd, maar het zijn wel de ENIGE landen ter wereld, die hun volk en hun land beschermen!

CHINA

$ 8000,- beloning voor iedereen die een moslimbaard bij autoriteiten aangeeft – Profetisch ‘omgekeerde’ ontwikkelingen: Rusland en China aan de goede kant, Europa aan de kant van ‘antichrist’ islam

China verklaart met het totaal verbieden van de ramadan, de hijab, moslimbaarden, openbare moslimgebeden en het verspreiden van de islamistische ideologie de totale oorlog aan de islam. En daarmee impliciet ook aan het Westen, dat nog altijd pal achter de islam blijft staan door het toelaten van miljoenen moslimmigranten tot Europa en het steunen van de islamitische terreuroorlog tegen de regering van Syrië.
De Chinezen voeren een $ 4880,- hoge boete in voor iedereen die de islamitische ideologie verspreidt. Chinezen die iemand met een moslimbaard bij de autoriteiten aangeven krijgen een beloning van $ 8000,-. Bestaande islamitische halal-restaurants worden vanaf nu gedwongen om sigaretten en alcohol te verkopen.

Mede door tal van terreuraanslagen is de haat tegen de islam in China zo groot geworden dat het land zijn enige vliegdekschip naar Syrië heeft gestuurd om de Russen bij te staan in hun strijd tegen ISIS en andere islamitische terreurgroepen, waarvan de grootsten door het Westen, Turkije en de Arabische Golfstaten worden ondersteund. De Chinezen overwegen ook om troepen naar Irak te sturen.

Samenwerking met Israël
China is op allerlei terreinen juist nauwe samenwerking met Israël aangegaan. De Israëliërs hebben de Chinezen hoogwaardige (militaire) technologie geleverd; zo is het Chengdu J-10 gevechtsvliegtuig een kopie van de Israëlische Lavi, die begin jaren ’90 onder immense Amerikaanse druk door de regering in Jeruzalem werd geschrapt. Daarnaast zijn de ook modernste Russische drones uitgerust met door Israël geleverde technologie.

Rollen omgedraaid
In de in evangelische kringen breed geaccepteerde eindtijdtheologie zijn Rusland en China de ‘kwaadaardige’ legers die uit het noorden en oosten het Midden Oosten binnenvallen. In realiteit blijken het orthodox-christelijke Rusland en China zich juist tegen de islam, het Bijbelse ‘antichrist’ systeem, te keren, en staat het Westen met zijn aanhoudende steun voor de islam aan de verkeerde kant.
mperialisme Turkije bedreigt ook China

Net als de Russen beschouwen de Chinezen het islamitische Turkije –NAVO lid- als een grote bedreiging. De Turkse president Erdogan en premier Davutoglu bezochten de Turks-Oeigoerische moslims in Xinjiang (Oost Turkistan), die zich willen afscheiden van China en een islamitische shariastaat willen oprichten. De relaties tussen China en Turkije zijn tevens verslechterd door de genocide die de Oeigoeren begonnen tegen de etnische Chinezen in Urumqi.

Lees hier het artikel
http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/10/China-verklaart-de-islam-de-totale-oorlog

Advertenties