Zo kunnen als vluchtelingen vermomde ISIS-terroristen heel Europa lam leggen!

europe.islam1

Let op de tekenen

Tot nu toe gaat het om vecht- en steekpartijen, aanrandingen en verkrachtingen binnen en buiten asielzoekerscentra, geweld tegen hulpverleners en politieagenten, plunderingen van enkele supermarkten en het intimideren, bedreigen en beroven van autochtone burgers. Dat is echter slechts het allereerste begin. De inmiddels al vele duizenden als vluchtelingen vermomde ISIS terroristen wachten namelijk totdat ze met zoveel mogelijk zijn, dus tot het moment dat Europa zó overvol zit, dat het geen andere keus meer heeft dan de grenzen af te sluiten. Kort daarna komt ‘Dag X’, en zullen vele tienduizenden ISIS ‘asielzoekers’ onze steden en straten overspoelen en met extreem grof geweld en terreur onze complete samenleving lam leggen.

ISIS-terroristen wachten totdat ze met zoveel mogelijk zijn.

Een lezer van Hartgeld.com beschrijft in een commentaar een even reëel als angstwekkend scenario, wat Europa al binnen enkele jaren te wachten zou kunnen staan.

De ISIS-terroristen die nu al in Europa zijn slaan nu nog niet toe, omdat ze nog met te weinig zijn en nog niet zoveel schade kunnen aanrichten voordat ze worden gestopt. Hoe langer de EU de grenzen onbewaakt en openlaat en zo de asielzoekerstsunami blijft aanmoedigen, des te meer als vluchtelingen vermomde jihadisten en andere misdadigers onze landen infiltreren.

Dat zijn de zogenaamde ‘slaapcellen’ die enkel wachten op ‘Dag X’, het moment waarop de Europese samenlevingen dreigen te bezwijken onder de last van miljoenen immigranten en alsnog de grenzen worden gesloten. Zoals het er nu uitziet, gezien de vastbeslotenheid van de politiek om de poorten wagenwijd open te houden, zou dat in theorie ook nog een paar jaar kunnen gaan duren.

Dag X: Golf van aanslagen leggen land lam

En dan komt ‘Dag X’. Er zijn slechts een paar procent ‘verwarde’ mannen voor nodig die vastbesloten zijn om zoveel mogelijk chaos te creëren. Nietsvermoedende mensen zullen zomaar op straat worden aangevallen of omvergereden (zoals eerder dit jaar in Graz). Reizigers in treinen (Thalys), bussen en stations zullen worden neergestoken, in elkaar geschopt en aangerand. Hele bendes migranten dringen supermarkten, winkelcentra (IKEA in Vasteras, Joodse supermarkt Parijs), scholen (Joodse school Toulouse), kerken, ziekenhuizen, zwembaden, kantoren en andere openbare gebouwen binnen, vallen de daar aanwezige mensen en kinderen aan en maken zoveel mogelijk slachtoffers.

Auto’s worden vernield en in brand gestoken, ruiten worden massaal ingegooid. De eerste mensen worden in naam van Allah en Mohammed met uit bouwmarkten gestolen hakbijlen onthoofd. Diverse gebouwen, wegen, spoorlijnen, bruggen, electriciteitshuisjes en industriële objecten worden getroffen door aanslagen met auto’s en zelfgemaakte bommen. De daders zitten er totaal niet mee of ze worden gepakt en worden zelfs het liefste neergeschoten, aangezien ze zich dan verzekerd denken te weten van 72 maagden en oneindige seks in het islamitische paradijs.

Begin van het einde

Het valt niet moeilijk voor te stellen dat dit het begin van het einde van onze samenleving zal zijn, want wat gebeurt er als na de eerste aanslagen de honderdduizenden asielzoekers uit hun opvangcentra breken en al plunderend en vernielend door onze straten trekken, en hele wijken, dorpen en zelfs complete steden veroveren? Dan zal de overheid geen andere keus hebben dan de staat-van-beleg af te kondigen en het leger in te zetten.

Sommigen van u denken nog steeds dat dit enkel onnodig angst zaaien is en dat dit hier nooit kan gebeuren. Hardnekkige ontkenners adviseren we niet alleen de vele YouTube video’s van door Europa trekkende agressieve asielzoekers te bekijken, maar ook eens wat verder over de grenzen te kijken naar landen en gebieden zoals Libië, Nigeria, Egypte, Algerije, Soedan, Somalië, de Gazastrook, Libanon, Jemen, Saudi Arabië, Irak, Iran, Syrië, Afghanistan, Pakistan en al die andere landen waar de islam het voor het zeggen heeft. Is wat daar gebeurde en gebeurt echt wat u ons land en ons volk ook toewenst?

Bron: http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/10/Zo-kunnen-als-vluchtelingen-vermomde-ISIS-terroristen-heel-Europa-lam-leggen

RP: Ik weet niet of u de ontwikkelingen in bovengenoemde landen heeft gevolgd, maar in het begin waren de voortekenen exact hetzelfde zoals wij nu hier meemaken! Het is dus gewoon een kwestie van 2+2 optellen! (Toch verbazingwekkend dat nog steeds een groot deel van ons volk dit simpelste optelsommetje niet kan oplossen!)

http://www.tomorrowsworld.org/magazines/2006/may-june/an-islamic-europe