Duitsland: Migranten erin, Duitsers eruit

WORD WAKKER NEDERLAND! PAK JULLIE KOFFERS MAAR!

E.J. Bron

Screenshot_24

Weg met het oude, verwelkom het nieuwe… Duitse autoriteiten nemen legaal en moreel gezien dubieuze maatregelen, waaronder de onteigening van privé eigendommen en het uitzetten van Duitse burgers uit hun woning, als poging tot het huisvesten van honderden tot duizenden migranten.

(Door: Soeren Kern)

Duitse autoriteiten passen hardhandige tactieken om onderdak te vinden voor honderden of zelfs duizenden migranten en vluchtelingen, die vanuit Afrika, Azië en het Midden-Oosten het land binnenstromen.

Nu de al bestaande verblijven propvol zitten, proberen federale, provinciale en lokale autoriteiten legaal- en moreel gezien dubieuze maatregelen te nemen om plaats te maken voor nieuwkomers, waaronder de onteigening van privé-eigendommen en het uitzetten van Duitse burgers uit hun woning.

Duitse belastingbetalers worden ook verplicht om gigantische economische opofferingen te maken om de stroom van migranten te kunnen huisvesten, waarvan velen waarschijnlijk nooit een baan zullen vinden in het land. De resterende 800.000 migranten die in 2015 in…

View original post 108 woorden meer