Een open deur voor terroristen! Ryanair gaat vluchtelingen zonder EU-visum vervoeren

ryanair

De Ierse lagekostenmaatschappij Ryanair gaat vluchtelingen naar landen van de Europese Unie vliegen zonder te controleren of ze een geldig visum hebben. Vanaf 12 oktober stopt Ryanair met het controleren van visa op vluchten vanuit het Griekse Kos, het Slovaakse Bratislava, het Hongaarse Boedapest en het Montenegrijnse Podgorica. Bestemmingen zijn België, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Italië en Spanje.

Ryanair heeft bewust beslist de EU-richtlijn te schenden. Het volstaat dat passagiers bij het inchecken documenten kunnen tonen die aangeven dat ze kans maken op asiel. “We willen onze kleine bijdrage doen om het lijden van duizenden vluchtelingen te verzachten die hun huizen moeten achterlaten en vluchten om hun levens te redden.” Ryanair hoopt dat andere luchtvaartmaatschappijen zijn voorbeeld zullen volgen.

Ze willen een bijdrage leveren? Een bijdrage om onze landen te islamiseren en terroristen vrij binnen te laten bedoelen ze!

http://www.hln.be/hln/nl/34662/Vluchtelingencrisis/article/detail/2473595/2015/09/30/Ryanair-gaat-vluchtelingen-zonder-EU-visum-vervoeren.dhtml