DOE AANGIFTE TEGEN DE STAAT!

Aangifte tegen staat der Nederlanden

aangifte.staat

Een kleine groep mensen heeft gewerkt aan een aangifte tegen de staat der Nederlanden. De aanklacht bestaat uit enkele tientallen onderdelen. Hieronder de lijst van aanklachten;

Hoogverraad, souvereiniteit overgeven (in slow-motion) aan een niet-democratische superstaat, samenspannen en onderdrukken bevolking, diefstal van Nederlandse burger, overdragen geldcreatie aan private banken.

Poging tot doodslag, toebrengen zwaar lichamelijk letsel, discrimineren werkelozen, onthouden basis behoefte van de zwakkeren in onze samenleving, invoeren dwangarbeid, het voeren en steunen van illegale oorlogen.

Opzettelijk open laten van grenzen voor toestroom vreemdelingen, opzettelijk laten oplopen van de staatsschuld, bewust kapot maken van de middenstand, er heeft een COUP D’ ETAT plaats gehad, het heimelijk werken voor de transnationale bedrijven.

Klasse justitie, steunen onrechtmatig koningschap, negeren kinder misbruik door koninklijke familie, het voeren van een NEP democratie.

De aangifte is hier te downloaden. Aantal downloads via deze site is 2.472

Iedereen kan hiermee naar het politie buro in zijn/haar woonplaats en aangifte doen. Voor een afspraak met de politie om aangifte te doen bel 0900-8844.

Je kan op deze site je aangifte nummer opgeven via dit contact formulier.

Kijk hier naar vervolg commentaar over de aangifte.

Lees hier de uitgebreide versie:
http://ommekeer-nederland.nl/aangifte-tegen-de-staat/

Opmerking RP: ik denk dat de meeste Nederlanders hier geen gebruik van zullen maken, omdat zij bang zijn dat ze op de”zwarte lijst” zullen komen van de AIVD! En gezien de werkwijze van onze hypocriete dictatoriale bestuurders, is dit zeker niet ondenkbaar! Maar bedenk wel dit: “Met z’n allen zullen we sterk genoeg zijn om het tij te keren!”