ARABISCHE PROPAGANDA: GRATIS BLONDE ZWEEDSE VROUWEN!

De reden waarom Zweden het grootste verkrachtingsland in Europa is!

zweedsevrouwen

Beloftes van gratis hitsige Zweedse lekkere wijven lokken arabieren naar Zweden

Een door belastinggeld gefinancierde luxeleven met gratis huisvesting, torenhoge uitkeringen, en een eigen “blonde schoonheid” als vriendin. Dit zijn enkele van de beloftes die momenteel immigranten in de Arabische wereld ontvangen om hen doen te verleiden een bedevaart naar Zweden te ondernemen, volgens een onderzoek van de sociaal-democratische Dala-Demokraten.

Op dit moment zoeken elke dag bijna duizend immigranten asiel in Zweden, waarvan veruit de meesten mannen zijn. Veel Zweden vragen zich af waarom er zoveel arabieren voor kiezen om een wanhopige pelgrimstocht door Europa te beginnen om naar het kleine land in het noorden te komen.

Eerder vandaag hebben we vermeld dat 30 immigranten weigerde uit de bus te stappen om te verhuizen in hen nieuwe asielaccommodatie in Fredriksberg, Dalarna. De reden was dat ze ontevreden zijn over de appartementen, waar ze een keuken moeten delen, en zelf hen eigen maaltijd moeten bereiden.

De verwachtingen wat men van Zweden heeft zijn kolossaal, volgens het dagblad. Op de websites waar mensensmokkelaars hun informatie plaatsen wordt Zweden gepresenteerd als het beste land om naar toe te verkassen. Men krijgt daar het snelst een verblijfsvergunning, en het snelst toestemming om de rest van de familie naar Zweden te halen.
Op de sites worden de immigranten een belastinggeld gefinancierde luxeleven beloofd. Ze krijgen te weten dat ze in hotels verblijven tot de regering een gratis appartement voor ze aflevert. Daarna kunnen ze achterover leunen en de Zweedse belastingbetaler laten opdraaien voor de kosten van hun levensonderhoud.

Er zijn ook seksueel getinte verkoopmethoden in de reclames, volgens Dala-Demokraten. Onder andere wordt de arabier een eigen blond Zweeds vriendinnetje beloofd, als ze erin slagen zich illegaal de weg bereiken om uiteindelijk in het beloofde land van melk en honing in het Noorden van Europa te belanden.

Een van die sites is een nieuwssite met een artikel waarin beweerd wordt dat blonde Zweedse vrouwen op straat in Zweden demonstreren voor meer mannelijke immigratie uit MENA-landen, om mee te trouwen, een ander belooft de gulle financiële bijdragen aan immigranten in Zweden. Een vluchtig verder onderzoek op het Arabisch internet toont aan dat er veel meer gelijkende sites aanwezig zijn dan de twee die we naderbij hebben bekeken.

“Over het geheel genomen kan worden gesteld dat jonge Syrische mannen naar Zweden worden gelokt met de oudste truc in het boek – geld en vrouwen. Er worden foto’s gepubliceerd van jonge blonde schoonheden, met de beschrijving dat verontwaardigde Zweedse vrouwen demonstreren met de eis voor meer mannen”, schrijft Dala-Demokraten.

Opmerking: Na het publiceren van dit schrijven van Fria Tider heeft het socialistische dagblad Dala-Demokraten er voor gekozen zijn oorspronkelijke artikel van het internet te verwijderen.

http://www.vrijechroniqueurs.nl/beloftes-van-gratis-geile-zweedse-lekkere-wijven-lokken-arabieren-naar-zweden/

Met dank aan onze heersende landverraders!