VN Mensenrechtencommissaris eist dat EU nog veel meer migranten opneemt…

Het moet niet gekker worden! De grootste schender van mensenrechten, die het vertikt om eigen modslimvluchtelingen op te nemen,  zit in de VN. Dit is al een voorteken dat men al lang van plan is om Europa te islamiseren! 

UN

De belangrijkste mensenrechten official van de Verenigde Naties heeft in zijn openingstoespraak voor de VN Mensenrechten Raad Europa in het kader van de vluchtelingentsunami opgeroepen om de migratie mogelijkheden nog verder uit te breiden. Tevens eiste hij dat er een einde komt aan de ‘slechte behandeling’ van asielzoekers. Zijn ronduit bizarre uitspraken worden duidelijk als we vermelden wie deze hoge commissaris is: prins Zei d bin Ra’ad, een uit Jordanië afkomstige moslim. Natuurlijk sprak hij geen woord over het feit dat de steenrijke Arabische broederlanden van al die vluchtelingen hun grenzen nog steeds potdicht houden.

Moslimblok VN dwingt Europa te islamiseren

Zoals onze lezers wel bekend is behartigt de zogenaamde ‘mensenrechten’raad van de VN vrijwel uitsluitend de belangen van het moslimblok, dat al tientallen jaren de ene na de andere resolutie tegen Israël indient en aanneemt, maar de hemeltergende misstanden in de eigen landen, zoals vrouwenonderdrukking, vervolging van christenen en andere vormen van ernstige racisme en discriminatie, onbenoemd en ongemoeid laat.

Prins Ra’ad is ook in dit opzicht de ‘logische’ spreekbuis van de islam in de VN. Hij haalde de inmiddels bekende –vanwege alle misleiding eerder beruchte- foto van het verdronken Syrische jongetje Aylan Kurdi aan als reden dat Europa de ‘kanalen voor migratie en hervestiging’ moet uitbreiden, zodat migranten geen gebruik meer hoeven maken van smokkelaars.

http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/09/VN-Mensenrechtencommissaris-eist-dat-EU-nog-veel-meer-migranten-opneemt

Ook de Saoedische ambassadeur bij de Verenigde Naties, ene Abdallah Al-Mouallimi heeft de sharia in zijn land en wil dat het radicale gedachtegoed onder jonge moslims in de wereld zo veel mogelijk wordt verspreid.