Het arme jongetje op het strand en de waarheid

armkind

Door Joost Niemoller:

Er ligt een jongetje op het strand aan de vloedlijn. Het jongetje ligt op zijn buik. Wat doe je? Wat doet een normaal mens bedoel ik? Die rent ernaartoe, tilt het op, probeert mond op mond beademing, probeert alles om te zien of het jongetje nog in leven is.
Wat doet men kennelijk in Turkije? Men blijft op afstand staan en maakt er een mooie foto van om de schuldhormonen van de Europeanen aan te maken. Prachtig beeld, zo’n jongetje. Men maakt nog eens een foto vanuit een andere hoek. Om vooral het beste plaatje te krijgen. Nergens nog voetsporen te zien van iemand die het jongetje had willen helpen. Dat jongetje ligt daar zo helemaal in het niets. Een ‘ schrijnend’ beeld van een aanklacht. Klik klik klik. En kijk, heel Europa stinkt erin.

Ineens wordt ons heel precieze informatie over dit jongetje voorgeschoteld door de media. En waarom? Omdat de ellende een ‘gezicht’ moet krijgen. Welk gezicht? Het gezicht dat ons door de bestuurselite en de media als verlengstuk voorgeschoteld moet worden.

Half Facebook loopt nu te janken over een ‘hart’ dat Europa eindelijk moet laten spreken. De linkse populist van de Volkskrant, Bert Wagendorp, gebruikt het beeld om Wilders het zwijgen op te wille leggen. Zo’n jongetje, daar kan je wat mee.

Dat Turkije kennelijk geen enkel hart laat spreken en gewoon toestaat dat mensen in wrakke bootjes varen naar ‘veilig Europa’, dat zal ze worst wezen. Het plaatje is binnen. De illegalenstroom van moslims die Europa verder ondermijnen kan door.

Kijk dan ook nog eens naar dit plaatje, dat wonder boven wonder ook in NRC Handelsblad stond: llegalen bestormen de treinen in Boedapest. Op eerdere beelden was te zien hoe kinderen vooraan werden gezet voor het fotoplaatje en hoe Europese fotografen braaf klikten wat hen werd voorgezet. Nu zien we de werkelijkheid. De paar kinderen en vrouwen die voor de show vooraan werden gezet, doen er niet meer toe nu het ernst is. De trein! Jonge mannen eerst. Sterker nog, we zien alleen hordes jonge mannen die treinen bezetten om naar het beloofde land van Merkel te gaan waar ze de boel weer verder kunnen verzieken.
Plaatjes. Je leert er veel van. Maar vooral wanneer je eventjes verder doordenkt. Helaas doet bijna niemand dat.

http://joostniemoller.nl/2015/09/het-arme-jongetje-op-het-strand-en-de-waarheid/

Webmaster: Het blijft een afschuwelijke foto van een bewust gecreëerde situatie, waarvan kinderen de dupe zijn. Maar Ik las ook dat de moeder en zijn broertje het eveneens niet hebben overleefd; alleen de vader heeft zich weten te redden…. In de sociale, humane landen zal elke vader eerst zijn kinderen en zijn vrouw redden. Dit feit werd niet vermeld omdat dit niet past in de zieligheidspropaganda-hype van de veroorzakers van de kolonisatie van niet-geciviliseerde landen. In feite zijn zijn net zo barbaars en ongeciviliseerd omdat zij dit uit pure eigenbelang hebben veroorzaakt!

Dus laat je niet misleiden en herken de WARE schuldigen!