Vraagt niemand zich af….

tsunami.eu

Iedereen met een gezond verstand kan zien dat er binnen de EU een sterk toenemende armoede is, meer werkloosheid, meer faillissementen, minder vrijheid, minder burgerrechten, enz. En ondanks deze crisis neemt de EU een tsunami aan binnen en buiten-Europese immigranten op; dit alles samen met een afbrokkelende democratie in combinatie met progressief toenemende dictatoriale tendensen.

Vraagt niemand zich af:
– waarom die wereldwijde asielzoekers tsunami ineens is ontstaan?
– waarom de aantallen binnengelaten asielzoekers elk jaar gigantisch groeit binnen de EU en enkel maar toenemende armoede, meer werkloosheid, minder vrijheid, minder burgerrechten oplevert? ( In 2015 een recordaantal van 181.000 migranten).
– waarom wordt de asielregeling, zoals die vast is gelegd in internationale verdragen, herhaaldelijk geschonden?
– waarom mogen uitgeprocedeerde illegalen gewoon hier blijven?
– waarom worden de gigantische kosten van de honderdduizenden azielzoekers (26.509 euro per jaar, per asielzoeker) op de burgers verhaald?
– waarom zijn de burgers nooit gevraagd of zij hiermee akkoord gaan?
– waarom worden er ineens nieuwe discriminatie wetten gemaakt?
– waarom moeten wij een primitieve barbaarse cultuur accepteren en onze eigen cultuur verwerpen?
– waarom moeten wij aan hen voeding en onderdak verlenen ten koste van de huisvesting  en de basisrechten van onze ouderen en daklozen?
– waarom is de sociale woningbouw er niet meer voor de autochtonen met een kleinere beurs, maar wel voor de asielzoekers?
– waarom moeten wij nog steeds miljarden aan ontwikkelingsgeld betalen terwijl de bewoners van de derde wereldlanden hier al worden opgevangen?
– waarom wordt het verzet hiertegen door zowel de regering als de EU volkomen genegeerd?
– waarom wordt er een nieuw EU-leger opgericht om alle vormen van verzet van de Europese bevolking neer te slaan, zelfs met dodelijke wapens?

Heeft deze enorme ruïnering van ons continent te maken met een geheime (dubbele?) agenda van Europa en de VS, die via bovenstaande ondergang van Europa wellicht een alomvattend wereldwijd plan willen realiseren?

Volk van Nederland, wordt het niet hoog tijd om al deze vragen beantwoord te krijgen?

Realpredictor