TIMMERMANS WIL DAT WIJ DE OVERTOCHT VAN ASIELZOEKERS MOETEN REGELEN!

cruise_ship

TIMMERMANS WIL DAT WIJ DE ASIELZOEKERS EEN BETER ALTERNATIEF MOETEN BIEDEN (BOTEN EN VLIEGTUIGEN?) DAN DE GAMMELE BOTEN VAN MENSENSMOKKELAARS!

Wij moeten ze dus niet alleen hier verzorgen, maar ook hun overtochten betalen!

Eurocommissaris Frans Timmermans zei donderdag in een interview met het VRT-journaal dat EU-landen vluchtelingen een beter alternatief moeten bieden voor de diensten van mensensmokkelaars.

Vluchtelingen die recht hebben op asiel moeten volgens de Nederlander op grotere schaal worden geïdentificeerd in de regio. ‘Die haal je op een legale manier naar Europa toe. Dan hoeven ze geen duizenden en duizenden euro’s aan gewetenloze boeven te betalen’, aldus Timmermans.

De Eurocommissaris waarschuwt dat de EU-landen de vluchtelingenstroom alleen gezamenlijk in goede banen kunnen leiden. Hij riep op tot betere opvang in de regio, meer controle aan de buitengrenzen, meer opvangmogelijkheden en een eerlijke verdeling van vluchtelingen over de lidstaten.

Timmermans stelde donderdag in een gezamenlijke verklaring met commissaris Dimitris Avramopoulos (Migratie) dat er momenteel al een pakket aan asielmaatregelen op tafel ligt. ‘Het gaat onder meer om het versterken van onze aanwezigheid op zee, samenwerking met de landen waar vluchtelingen vandaan komen of doorheen reizen en de harde aanpak van smokkelnetwerken’. Binnenkort volgen meer voorstellen, kondigden de EU-bestuurders aan.

http://www.volkskrant.nl/buitenland/meer-dan-300-000-bootvluchtelingen-2500-doden~a4131060/

De cruiseschepen en vliegtuigen staan al klaar, en er kan nog gemakkelijk gekort worden op onze ouderenzorg en belastingen van de (nog) werkenden. Ook de prioriteit van direct beschikbare woningen (eigen woningzoekenden kunnen dan in tenten) Alle grote evenementenhallen voor de asieltsunami beschikbaar maken, want evenementen zijn toch een luxe voor ons volk geworden! Wij zijn DERDERANGS burgers geworden!(http://www.destentor.nl/regio/apeldoorn/tijdelijke-opvang-van-400-vluchtelingen-in-americahal-apeldoorn-1.5191006). enz.enz.