Hoe langer hoe gekker! Burgers Gouda bespuugd door Marokkanen; de Marokkanen eisen nu excuses

Dit is niet alleen het toppunt van onbeschoftheid en arrogantie van deze aso-groep maar ook het toppunt van schijterigheid van de islamknuffelaars! Lees hier de omgekeerde wereld!

 

spugen2

spugen is de aard van het beestje!

De voorzitter van de ChristenUnie-fractie in Gouda, Theo Krins, Twitterde onlangs iets heel erg niet-politiek corrects maar pijnlijk realistisch over een helaas al te bekend fenomeen in Gouda. En dat mag natuurlijk niet van D66/PvdA/GroenLinksGouda Positief. Dus nu is er #OPHEF! en worden excuses geëist. Die Theo Krins mooi niet van plan is te geven, aldus het Algemeen Dagblad.

Krins Twitterde onlangs dat in Gouda ‘twee mensen zijn bespuugd door een Marokkaan’. Iets wat meer inwoners van Gouda wel eens overkomt (inwoners van Amsterdam ook trouwens). Ook replyde Krins met: ‘Helaas doen Nederlandse Marokkanen dit regelmatig en bewust!’.
Iets wat meer inwoners van Gouda kunnen onderschrijven (inwoners van andere steden ook trouwens.)

Maarja, Nederland en realistisch dingen benoemen langs de lijn van etniciteit, als dat geen #OPHEF! wordt.
En ja hoor: alle moraalridders kwamen op hun hoge blanke paard aangegallopeerd om de clichés en dooddoeners als schoten hagel uit jachtgeweren met afgezaagde lopen op de Racistische Wilders in de kaart spelende ChristenUnie-Realist af te vuren. Want dat mensen worden bespuugd, dat is kennelijk geen énkel probleem, maar zomaar de voor de hand liggende probleemgroep benoemen, dát is pas érg!

Hoe Krins zo zeker wist dat het Marokkanen waren? (Ze waren lichtgetint, het waren heus geen Spanjaarden of lichtgetint geschminkte Chinezen.) Was hij er zelf bij misschien? (Nee, maar wordt de burger in Gouda dan zo erg gewantrouwd dat aangenomen moet worden dat die burger de waarheid niet spreekt?).
Eén Nederlands-Marokkaans raadslid (D66) in Gouda betrok het hele voorval voor het gemak maar gelijk op zichzelf. “Goed om te weten dat ik door de ChristenUnie word neergezet als een spugende lama!”, zo laat Souhair Saddiki aan het AD weten.

Het is niet bekend of iemand raadslid Saddiki al heeft uitgelegd dat de hele ChristenUnie over een kam scheren omdat één ChristenUniër wat kwetsends zegt best wel stigmatiserend is en zodoende de hele bevolkingsgroep van ChristenUniërs in een kwaad daglicht zet.

Goudse PvdA’ers maakten het nog bonter en trakteerden Krins op een heuse ‘zijn er soms onderzoeken waaruit blijkt dat Marokkanen vaker spugen dan anderen?’ enhunniedan-bak.
Enfin, zulke kostelijke #OPHEF! dus. Waaruit maar weer blijkt dat de kloof tussen realisme en politiek-correct wensdenken nog immer met de dag groter wordt.

Theo Krins zelf blijkt trouwens een christen met ballen én ruggengraat te zijn: hij zegt niet van plan te zijn excuses aan te bieden en gooit er gewoon nog een #OPHEF!-schepje bovenop. “Het was de tweede keer in korte tijd dat ik hoorde hoe mensen door Marokkanen werden bespuugd. Ik vind dat ik dit gewoon mag benoemen.

http://regio.tpo.nl/2015/08/28/burgers-gouda-bespuugd-door-marokkanen-marokkanen-willen-nu-excuses/