De Knettergekke islamfreaks: Miljoenen om de moslim bevolking te leren begrijpen!

Instituut Marokko (Nimar) krijgt een subsidie van bijna 2,5 miljoen euro om de kennis van elkaars cultuur te verdiepen en verbreden. Dit moeten wij, het Nederlandse volk weer ophoesten!

knettergek

Jet Bussemaker: We moeten leren ze te begrijpen…

De ministers Jet Bussemaker van Onderwijs en Bert Koenders van Buitenlandse Zaken zeiden vrijdag op BNR Nieuwsradio dat „het instituut met zijn kennis over de Arabische taal en cultuur een belangrijke rol kan spelen bij maatschappelijke vraagstukken waaronder integratie.”

We weten meer dan genoeg van Marokko, Jet. We willen dat de grenzen met dat land potdicht gaan. En we willen hun gespuis met de eerste de beste boot, trein of vliegtuig terug. En als je graag mee wilt mag je ook ophoepelen naar dat boevennest. Waar is het misgegaan? We zijn al eeuwen in oorlog met ze. Ze plunderden eeuwenlang de Europese kusten en voerden onze vrouwen in slavernij in hun verkracht-harems en dwongen onze mannen te werk als galeislaven.

Ga die kennis maar eens met het Nederlandse volk delen in plaats van continu de boel voor te liegen, islamgekkie!

http://fubar.mobi/2015/08/28/knettergek-subsidie-om-kennis-marokko-te-vergroten-bussemaker-betaalt-jiziya-namens-u/

RP: Dus wij, die alles voor hen betalen, moeten leren begrijpen waarom ze ons volk bestelen, bedreigen, uitschelden, verkrachten, en mishandelen?

De imbeciele bestuurders  willen ons verplichten om de geïmporteerde imbecielen te leren begrijpen!