Orban: stroom asielparasieten leidt tot meer terrorisme, meer misdaad en meer werkloosheid in de EU

1899-12-30 00:00:00 DEN HAAG - Leden van de Mobiele Eenheid (ME) vormen een linie om mensen in te sluiten op het Hobbemaplein in de Haagse Schilderswijk. Hier gold een samenscholingsverbod, nadat drie dagen op rij rellen zijn uitgebroken. Ongeveer honderd mensen werden gearresteerd. Betogers gingen de straat op naar aanleiding van de dood van Mitch Henriquez, die stikte en stierf door toedoen van de agenten die hem arresteerden. ANP MARTEN VAN DIJL

De Hongaarse regering stelt zich (terecht) harder op dan andere EU-landen. Volgens de rechtse premier Viktor Orbán leidt de stroom vluchtelingen tot meer terrorisme, meer misdaad en meer werkloosheid in de EU. Vandaar het prikkeldraad dat de afgelopen weken is uitgerold langs de grens, en het kilometers lange hek dat wordt gebouwd.

Aanhangers van extreem-rechtse partijen in Hongarije gaan nog verder, getuige de Facebook-pagina van de burgemeester van een Hongaars dorp vlakbij de grens, Assothalom. Hij schrijft dat een lokale burgerwacht in het bos een kamp heeft opgerold van vluchtelingen, en dat ze er “een smerige bende” aantroffen.

Burgemeester Laszlo Toroczkai noemt de vluchtelingen een “wrede, bedreigende mensensmokkelende menigte” en plaatst foto’s, “speciaal voor degenen die geloven dat de migranten geen bedreiging van de volksgezondheid vormen”.

Commentaar NOS >>

Dus als iemand een smerige bende een smerige bende noemt is die volgens de NOS een rechts-extremist. Nou NOS, I got news for you, ik vind jullie ook een smerige bende. Het verschil tussen jullie en Laszlo Toroczkai is dat Laszlo gekozen is en jullie niet en dat jullie mijn geld stelen en Laszlo niet.
Naast een smerige leugenachtige bende, zijn jullie dus ook nog eens een smerige leugenachtige STELENDE bende. Jullie horen achter de tralies. Hongaars prikkeldraad met scheermesjes van NAVO-kwaliteit van mijn part.

http://fubar.mobi/2015/08/27/orban-stroom-asielparasieten-leidt-tot-meer-terrorisme-meer-misdaad-en-meer-werkloosheid-in-de-eu/

RP: Vokomen met Fubar eens!