Video: jongens geven conductrice kopstoot

RP: POLITIE GEEFT DEZE BEELDEN VAN JANUARI NU PAS VRIJ!
(want MINDER Marokkanen willen ze niet!)

mocrotrein

De politie heeft (pas na 7 maanden!) beelden vrijgegeven van een groep jongens die in februari een conductrice mishandelden. De mishandeling gebeurde nadat de vrouw ze had aangesproken omdat ze te veel lawaai maakten en passagiers lastigvielen.

De mishandeling vond plaats in de nacht van 14 op 15 februari in de sprinter tussen Amsterdam en Utrecht. De vrouw werd daarnaast bedreigd en bespuugd.

RTV Utrecht schrijft dat de trein bij station Utrecht-Zuilen was toen het misging. Ze kreeg de jongens in eerste instantie weer op hun plek, maar ze bleven vervelend. Daarop vertelde ze het viertal dat ze de trein moesten verlaten. Eén van de jongens stond daarop op en stompte de conductrice met zijn elleboog in haar buik.

Passagier bedreigd
Er werd wat geduwd en getrokken en ook een passagier werd door de jongen bedreigd. De conductrice werd bedreigd, kreeg een kopstoot en werd in haar gezicht gespuugd. Met moeite kon ze de vier jongens de trein uit werken.

De politie zoekt de jongen die de vrouw mishandelde. Volgens het signalement gaat het om een lichtgetinte jongen van 16-20 jaar oud en ongeveer 1.80 meter lang. Hij had zwart, kort opgeschoren haar met een kuif en scheiding naar rechts en droeg een felle oranje/rode gewatteerde jas. De politie vraagt mensen die de jongen herkennen om met de tiplijn te bellen: 0800-6070 of met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Bekijk hier de video:
http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/video-jongens-geven-conductrice-kopstoot