Francisco van Jole (VARA): ‘Wilders moet zijn beveiliging opzeggen’

‘Als je vluchtelingen niet wilt beschermen, dan jezelf ook niet’

Jole

Deze demente dwergmuis zegt in feite dat Wilders nog duizenden van zijn potentiële moordenaars hier binnen moet halen of anders maar door de reeds aanwezige bedreigers mag worden neergeschoten!

Francisco van Jole, hoofdredacteur van Joop.nl (VARA), liet woensdag op Radio 1 zijn licht schijnen op Wilders’ recht op beveiliging.

“Wilders heeft natuurlijk boter op zijn hoofd. Hij zou daar eens op aangesproken moeten worden. Ik heb van mijn vader geleerd, als je hard bent voor anderen moet je het ook voor jezelf zijn.
Als Wilders vindt dat deze mensen [vluchtelingen, red.] geen recht hebben op beveiliging, geen recht hebben op een veilig heenkomen, laat-ie dan ook zijn lijfwachten naar huis sturen. Want het gaat om dezelfde bedreiging, die mensen worden bedreigd door dezelfde mensen. Dus als jij vindt dat die mensen daar geen recht op hebben, doe dat dan zelf ook niet. Dat geld kan gebruikt worden voor bejaarden.”

Dat is een redenering van de vorm: als je vindt dat illegale immigranten geen gebruik mogen maken van onze verzorgingsstaat, dan mag je bij werkloosheid zelf ook geen uitkering aanvragen. Gelul van een dronken aardbei.

http://omg.tpo.nl/2015/08/26/francisco-van-jole-wilders-moet-zijn-beveiliging-opzeggen/