Wilders: ‘Minder, minder-proces is nu al een farce’

Met Marokkanen-knuffelende rechters!

rechtspraak2

Volgens de PVV-leider is de rechterlijke macht tegen de PVV, waardoor het proces tegen hem nu al een farce is.

GeenStijl bericht dat leden van de rechterlijke macht uitgesproken anti-PVV zijn. Hoewel PVV-sympathisanten dat al langer zeggen, hebben ze nu bewijs: een video van het tv-programma Kijken in de ziel. Daaruit zou blijken, aldus het rechtse weblog:
“Jawel, serieus echt waar. Aspirant-rechters met Partij voor de Vrijheid-sympathieën kunnen het simpelweg vergeten bij de rechterlijke macht, wegens een regelrecht Berufsverbot. Kortom: mensen zijn dus af en toe wel illegaal en uitsluiten is dan de normaalste zaak van de wereld. Goh, waar hebben we dat eerder gehoord…”
Geert Wilders is het daar blijkbaar mee eens. Hij tweette eerder vandaag namelijk het volgende (na het stuk op GeenStijl te hebben gelezen).

https://twitter.com/geertwilderspvv/status/636068894034276352

Kort na de uitspraken van Wilders over “minder, minder, minder Marokkanen” zeiden verschillende experts, commentatoren en journalisten echter al dat het OM dit keer bijzonder sterk zou staat in een mogelijke rechtszaak tegen de PVV-leider. Tot dan toe beperkte hij zich namelijk tot kritiek op ‘de islam’, waarvan hij ‘minder’ wilde in ons land. Door zich luid en duidelijk uit te spreken tegen Marokkanen overschreed hij ogenschijnlijk echter de grens van het toelaatbare, omdat hij zich daarmee specifiek op een bepaalde bevolkingsgroep richtte.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/08/wilders-minder-minder-proces-is-nu-al-een-farce/