De ANTI IMMIGRATIE beweging spuit omhoog!

De immigratie is het belangrijkste probleem onder de Europeanen, volgens een EU peiling.

stop.immigration

Hoe doen de politici het die zich duidelijk tegen die immigratie uitspreken? De algehele teneur is dat die het heel goed doen.

Een rondgang in vogelvlucht.

 • In de VS lijkt Donald Trump die een campagne voert tegen illegale immigratie, steeds meer de kandidaat te worden die Hillary Clinton gaat verslaan. Ook de linkse kandidaat Bernie Sanders is trouwens tegen ‘open grenzen’, om dezelfde reden als Trump: Het is slecht voor de onderklasse in het eigen land.
 • In Zweden is de Sverigedemokraterna voor het eerst de leidende partij in de peilingen geworden. Dat was groot internationaal nieuws. Ze werden gefeliciteerd door hun Deense zusterpartij, die er een ‘terugkeer naar gezond denken’ bij de Zweden in ziet.
 • In Groot Brittannië zou UKIP volgens een poll populairder zijn dan Labour.
 • In Nederland staat Wilders in de peilingen van Maurice de Hond al heel lang bij de grootste partijen. En bij de Peiling van EenVandaag is hij uitgegroeid tot de grootste partij.
 • In Frankrijk gaat het anders. Daar lijkt Marine Le Pen te lijden onder de doorkankerende familieruzie met haar vader. Rechtse tegenstanders die zich ook tegen de immigratie uitspreken, lijken winst te boeken in haar traditionele achterban; de Franse arbeiders.
 • In Vlaanderen is het Vlaams Belang na een grote terugval begonnen aan een langzame, maar gestage comeback.
 • In Denemarken werd de Dansk Folkeparti de grootste voor Denemarken in de Europese verkiezingen. En bij de nationale verkiezingen dit jaar werden ze tweede.
  In Finland zijn de ‘Ware Finnen’ een beweging geworden waar de regering niet meer omheen kon.
 • In Duitsland is de AfD omgevormd van een academische anti-euro partij, naar een brede anti-immigratiebeweging. Een partij die de straat op gaat! Maar in de peilingen doet de partij het na de breuk vooralsnog slecht.
 • In Oostenrijk is de FPÖ bezig met een zegetocht in de peilingen. In de kranten verschijnen koppen als: ‘alleen de FPÖ kan de FPÖ nog stoppen.’
 • In Italië is Lega Nord een zeer levende partij, die in de peilingen dan ook een grote sprong voorwaarts maakt.

Het is duidelijk: In deze zomer van de illegale immigratie is de anti-immigratie beweging, met uitzondering van Frankrijk en Duitsland, groter dan ooit.

http://joostniemoller.nl/2015/08/de-anti-immigratie-beweging-spuit-omhoog/

RP: Frankrijk en Duitsland zijn schijnbaar de meest achterlijke Europese landen en Nederland heeft nog steeds last van een schuldcomplex over haar koloniale verleden (anders zaten wij niet nog steeds opgescheept met deze islamofiele regering)!

Hoog tijd voor een Wilders Kabinet-I !